UEFA Başkanı'ndan Liglerin Geleceği Hakkında Açıklama!

Coronavirüsü salgını sebebiyle Avrupa'nın hemen hemen tüm ligleri askıya alınmıştı. Futbolun geleceğine yönelik belirsizlik ortamı sürerken UEFA Başkanı Ceferin'den flaş bir duyuru geldi.

07.04.2020-16:40 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-16:30) UEFA Başkanı'ndan Liglerin Geleceği Hakkında Açıklama!
Coronavirüsü salgını yüzünden dünya genelinde futbol askıya alındı. Avrupa başta olarak birçok lig askıya alınmış halde. Takımlar, liglerin nasıl süreceği tartışırken, UEFA Başkanı Alexander Ceferin'den konu ile alakalı yorumlar geldi.

Karşılaşmaların taraftarlı yapılmasının çok zor bi ihtimal olduğunu belirterek Ceferin, "Maçlar tekrar başladığında, seyircisiz oynanacak. Bu bir zorunluluk gibi gözüküyor." sözlerini söyledi.

İnsanların futbola özlem duyduğunu belirten futbol adamı, "Seyircisiz ya da televizyonda olsun, insanlar futbolu istiyor" ifadelerini kullandı.

UEFA, geçen hafta 55 üye ülke federasyonuyla telekonferans ile bir toplantı gerçekleştirmiş ve sezonun geri kalanının yapılmasına ilişkin fikir sunmuştu. Diğer taraftan UEFA'nın, ligi bu durumuyla tescil eden ülkelerin ekiperini Avrupa kupalarına katmamakla tehdit ettiği de söylenmişti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal