UEFA Avrupa Ligi'ndeki Beşiktaş'ın Rakiplerini Tanıyalım!

Temsilcilerimiz Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu. Rakiplerle ilgili bilgiler ise şu şekilde..

30.08.2019-17:20 - (Son Güncelleme: 30.08.2019-17:08) UEFA Avrupa Ligi'ndeki Beşiktaş'ın Rakiplerini Tanıyalım!

K GRUBU: BEŞİKTAŞ'IN RAKİPLERİ

BRAGA

Portekiz'in Braga kasabasında olan bu takım 1921 stadında kuruldu. İlginç stad dizaynı ile tanınan bu kulüp şimdilerde eski gücünde değil. Portekiz'de yaşanan ekonomik sıkıntıdan ötürü güç kaybeden Braga, 3 sene önce tüm kadrosunu satıp genç oyunculara yöneldi. Liginde nisbeten iyi bir konumda bulunan Braga, 3. hafta itibariyle topladığı 4 puanla liginde 6. sırada yer alıyor.

Wolverhampton

İngiltere liginin vasat takımlarından olan Wolves kısatmalı takım, kurtlar lakabıyla tanınıyor. Bu sezon İngiltere ligine iyi başlayamayan Wolves, oynadığı 3 karşılaşmada da berabere kalarak taraftarlarını üzdü. Kadrosunda Moutinho gibi yıldız bir ismi bulunduran Wolves, grubun Beşiktaş ile birlikte en iddialı takımı konumunda bulunuyor.

Bratislava

Bratislava, Slovakya Ligi takımlarındandır. Liginde en önemli takım konumunda bulunan takım, 1968-69 sezonunda Kupa Galipleri şampiyonu olarak dikkat çekmişti.Kulüp 6. haftası oynanan ligde aldığı 5 galibiyet ve 1 beraberlikle lider konumda bulunuyor. Grubun en güçsüz takımı konumunda bulunan Bratislava maçlarını 14 binlik stadında oynuyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal