UEFA Avrupa Ligi K Grubu: Slovan Bratislava 4-2 Beşiktaş (Maç Sonucu)

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ilk hafta maçında bugün deplasmanda Slovakya'nın Slovan Bratislava ekibiyle karşılaşıyor. Siyah-beyazlı temsilcimiz, Slovakya'dan galibiyetle dönerek Avrupa macerasına iyi bir giriş yapmayı hedefliyor.

19.09.2019-22:01 - (Son Güncelleme: 19.09.2019-23:54) UEFA Avrupa Ligi K Grubu: Slovan Bratislava 4-2 Beşiktaş (Maç Sonucu)

Beşiktaş, Avrupa arenasına Slovakya'da çıkıyor. Siyah-beyazlı temsilcimiz, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ilk hafta maçında şuan deplasmanda Slovakya'nın Slovan Bratislava ekibiyle karşı karşıya geliyor. Narodny Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Estonyalı hakem Kristo Tohver yönetiyor. 

İŞTE İLK 11'LER

Slovan Bratislava: Greif, Medvedev, Abena, Bozhikov, De Marco, Rabiu İbrahim, De Kamps, Holman, Drazic, Rharsalla, Sporar

Beşiktaş: Karius, Douglas, Vida, Ruiz, Rebocho, Elneny, Dorukhan Toköz, Ljajic, Diaby, N'Koudou, Umut Nayir

KARTAL 3 PUAN PEŞİNDE

Siyah-beyazlı takımın grubunda Slovan Bratislava'nın yanı sıra Portekiz'in Braga ile İngiltere'nin Wolverhampton ekipleri yer alıyor. Süper Lig'de sezona kötü başlayan ve geride kalan 4 haftada sadece 4 puan toplayabilen Beşiktaş, Slovan Bratislava karşısından galibiyetle ayrılarak Avrupa macerasına iyi bir giriş yapmaya çalışacak.

1' Maç başladı.

14' Andraž Šporar topu Beşiktaş'ın ağlarına gönderi.

29' Penaltı için topun başına geçen Adem Ljajic çok sakin bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skora dengeyi getirdi.

45' Vasil Georgiev Bozhikov topu kendi ağlarına gönderdi. İlk yarı sonucu Slovan Bratislava 1 - 2 Beşiktaş

45' İlk yarı Beşiktaş'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı

45' İkinci yarı başladı.

58' GOL! Savunmanın arkasına atılan pasta top Ruiz'den sekti ve sağ taraftan ceza sahasına giren Sporar topu yakın köşeden ağlara gönderdi. 

93' GOL! Bratislava'nın kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselen Ljubicic ceza sahasında topa vurdu ve takımını öne geçirdi.

94' GOL! Sol kanattan bir kez daha ceza sahasına giren Rharsalla topu sağ ayağına alıp önünü boşalttı ve uzak köşeye yaptığı sert vuruşla farkı ikiye çıkardı.

Hakem karşılaşmanın son düdüğünü çalıyor ve Slovan Bratislava, Beşiktaş'ı 4-2 mağlup ediyor. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal