UEFA Avrupa Ligi: Galatasaray - Benfica (Maç Önü)

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Galatasaray Portekiz temsilcisi Benfica bugün ile karşı karşıya gelecek. Peki, Galatasaray - Benfica maçı hangi kanalda, saat kaçta? detaylar haberimizde…

14.02.2019-15:53 - (Son Güncelleme: 14.02.2019-15:54) UEFA Avrupa Ligi: Galatasaray - Benfica (Maç Önü)

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi son 32 tur ilk maçında Portekiz temsilcisi Benfica’yı Türk Telekom stadında konuk edecek. Müsabaka 20:55 başlayacak. Zorlu mücadeleyş İspanyol hakem Jesus Gil Manzano yönetecek.

Galatasaray’da yeni transferlerden Marcao, Daigne ve Luyindama forma giyebilecek. Kostas Mitroglu ise UEFA listesinde yer almadığı için forma giyemeyecek.

Galatasaray, bu sezon Avrupa mücadelesine Şampiyonlar Ligi’nde başladı.  Porto Schalke ve Lokomotiv Moskova’nın yer aldığı grubu 3. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi’ne gitmeye hak kazandı.

Benfica ise Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında önce Fenerbahçe’yi sonrada Yunanistan temsilcisi Paok’u eleyerek Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldı. Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih, Ajax ve AEK’nın yer aldığı grubu 3. sırada tamamlayan Benfica UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etme hakkı kazandı.

Sarı kırmızılı ekipte UEFA listesinde yer almayan Semih Kaya, Emre Taşdemir ve Yunan golcü Kostas Mitroglu Benfica maçında forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Brezilyalı savunma oyuncusu Mariano’nun durumu ise maç saati netlik kazanacak.

Galatasaray’da sakatlığı bulunan Mariano’nun durumu ise maç saati netlik kazanacak.

Poretekiz temsilcisi Benfica’da ise  Jardel Vieira ve Ljubomir Fejsa ise sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Portekiz temsilcisinde as kadroda yer alan Alejandro Grimaldo, Pizzi ile Jonas Galatasaray maçı kafilesinde yer almadı.

Galatasaray – Benfica Muhtemel 11’lieri;

Galatasaray; Muslera, Martin Linnes, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Ndiaye, Fernando, Belhanda, Onyekuru, Feghouli, Diagne

Benfica; Vlachodimas, Almeidai Ruben Dias, Ferro, Ribeir, Salvio, Samaris, Gabriel, Rafa Silva, Felix, Seferovic

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal