UEFA Açıkladı! Süper Kupa Finali Seyircili Oynanacak!

UEFA, Budapeşte'de gerçekleşecek Sevilla - Bayern Münih Süper Kupa finaline, kapasitenin yüzde 30'u oranında seyirciye izin vereceğini duyurdu.

25.08.2020-15:32 - (Son Güncelleme: 25.08.2020-16:06) UEFA Açıkladı! Süper Kupa Finali Seyircili Oynanacak!

UEFA İcra Komitesi, kritik bir kararı açıkladı. Bugün gerçekleşen görüşmenin sonrasında, Bayern Münih ile Sevilla arasında 24 Eylül Perşembe günü Budapeşte’de yapılacak Süper Kupa karşılaşmasında UEFA Oyuna Dönüş Protokolü'nün devreye gireceği ve bu aşamada maçlara stat kapasitesinin yüzde 30’u kadar taraftar alınacağını duyuruldu.

UEFA organizasyonlarına yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle seyirci alınmama kararına dair durum takibinin yapılmaya devam edileceği ve herhangi bir değişikliğin gerekmesi halinde UEFA İcra Komitesi'ne tavsiyede bulunulacağı da aktarıldı.

CEFERIN DEĞERLENDİRDİ

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin de kararla alakalı olarak açıklamasında, "Futbolun zor zamanlarda taraftarlar olmadan devam edebileceğini göstermek önemli ancak bu oyunun karakterinden bir şeyler kaybettiriyor. Taraftarların maçlarımıza dönüşünü görmeye başlayacak bir pilot uygulama olarak Budapeşte'deki UEFA Süper Kupası'nı kullanmayı umuyoruz. Macaristan Federasyonu ve hükümeti ile herkesin sağlığını korumak için önlemler almak üzere yakın bir şekilde çalışıyoruz. İnsanların güvenliği ile risk almayacağız" diye belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal