Tyson Fury, Anthony Joshua Karşılaşması için Mesaj Verdi!

Boks meraklılarının beklediği Tyson Fury, Anthony Joshua karşılaşması için Fury'den flaş bir açıklama yapıldı.

23.05.2020-16:39 - (Son Güncelleme: 23.05.2020-16:36) Tyson Fury, Anthony Joshua Karşılaşması için Mesaj Verdi!

Tyson Fury, Anthony Joshua ile bir karşılaşma yaparak boks severlerin hayalini gerçeğe dönüştürmek istediğini belirtti fakat öncelikle kendisinin ve Joshua’nın bu karşılaşmaya çıkabilmek için rakiplerine odaklanmaları gerektiğinin de dikkat çekti.

Fury, üç ay önce WBC’de ağır sıklet kemerini Deontay Wilder’ı yedinci rauntta yenerek almış, Anthony Joshua ise IBF, WBA, WBO ve IBO kemerlerini Andy Ruiz Jr’ı yenerek tekrardan kazanmıştı.

Joshua’nın 20 Haziran’da gerçekleşmesi düşünülen fakat coronavirüsü sebebiyle askıya alınan karşılaşmada bir numaralı meydan okuyucu olan Kubrat Pulev’e karşı kemerlerini korumak durumunda.

FURY, WİLDER’I YENMEK ZORUNDA

Bu senesinin bitimine doğru Fury ise Wilder’la tekrardan karşı karşıya gelecek. Fury, Sky Sports’a verdiği demeçte Joshua ile maç yapabilmesi için önce Wilder’ı yenmesi gerektiğinin dikkat çekti.

Fury, "Bu yıl yeniden Wilder’la kapışacağız. O da Pulev’e kaybederse bu ihtimalden uzaklaşmış oluruz. Ağır sıklet boksta dereyi görmeden paçaları sıvayamazsın, maç maç gitmek gerekir” ifadelerini kullandı ve ekledi:

"Her şey yolunda giderse, tanrının izniyle, Joshua ile büyük bir dövüş için karşılaşacağız ve taraftarlara istediklerini vereceğiz özellikle Britanyalı taraftarlara…”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal