Tyler Boyd'un Menajeri ''Son Anda 2 Premier Lig Ekibi Daha Devreye Girdi''

Beşiktaş ile anlaşma sağlayan Tyler Boyd'un menajerinden flaş açıklamalar geldi..

16.07.2019-16:03 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-16:08) Tyler Boyd'un Menajeri ''Son Anda 2 Premier Lig Ekibi Daha Devreye Girdi''

Beşiktaş'ın çiçeği burnunda transferi Tyler Boyd'un menajeri Orçun Yücel, önemli açıklamalarda bulundu..

"1.5 yıl önce Beşiktaş'a önermiştim"

"Beşiktaş çok karakterli bir oyuncu kazandı. Dört dörtlük bir insan. Oyunculuk özellikleri zaten herkes tarafından biliniyor. Yayından önce belirttiğiniz gibi; aslında bu sadece birkaç aylık bir süreç değil. Hiçbir süreç bir anda bitmez. Yaklaşık 1.5 yıl önce oyuncuyu ben Beşiktaş'la birlikte birkaç takıma önermiştim. Boyd Beşiktaş'la yeni imzaladı. Ankaragücü'nde gösterdiği performans da buna referans oldu."


"Premier Lig'den iki ekip de Boyd'u istedi"

"Transfer kolay bir süreç olmadı. Özellikle Boyd'un son dönemdeki üstün performans ve milli takımdaki başarısı sonrası son anda bazı takımlar da atakta bulundular. Premier Lig'de iki kulüp var, sahipleri de ABD'li. Bunların ABD'li oyunculara ayrı ilgileri var, kulüplerin isimlerini vermem doğru olmaz. Bu da Beşiktaş adına, gelecek adına olumlu bir şey.

Bu ciddi anlamda bizim için de, Türkiye için de her şey iyi gittiği takdirde belki örnek bir transfer bile olabilir. Bizim amacımız buraya hem değer katmak hem değer kazandırmak. Umarım böyle olacaktır. Bu süreçte takip edilen bir oyuncunun, Beşiktaş gibi bir kulüpte katkılar bulunacağına inanıyorum."

"Beşiktaş çok büyük bir kulüp"

"Beşiktaş çok önemli bir kulüp. First major liglerdeki top 5 takımdan bir tanesi olsaydı belki dediğiniz şekilde olabilirdi ama şu anki pozisyonda bizim ülkemizde Beşiktaş olsun, Fenerbahçe olsun bunlar Avrupa'da çok önemli kulüpler. Umarız bu ilerideki yapılandırma süreci olsun diğer durumlar olsun çözülür. Bizim kulüplerimizin Avrupa'nın büyük kulüplerinden eksiği yok.

Premier Lig, Şampiyonlar Ligi'nin bile önünde görülüyor. Guardiola da Premier Lig şampiyonluğunun daha önemli olduğunu söyledi. Ama dediğim gibi Beşiktaş çok önemli bir kulüp. Boyd'a uygun olduğunu düşünüyoruz. Boyd da bundan çok heyecan duyuyordu."

"Görüntülü arama yapıyorduk, kartal işareti yaptı"



"Hiçbir transfer siz önerdiğiniz zaman gerçekleşmiyor. Ben 1.5 sene önce Beşiktaş dışında da bazı takımlara önerdim. Artık günümüz futbolunda bizim kulüplerimizin de bu tip transferlere yöneldiğini görebiliyoruz. İlk yarıda bir boşluk olduğu süreç vardı, oradan buraya kiralık gelmesi ve burada göz önünde olması bunlar çok önemli şeyler. İstatiklerle değerlendirilmeye çalışılıyor mesela, Türkiye'deki kulüplerin istatistikleri çok yüksek olan oyuncuları 5-10 milyon Euro vererek transfer yapması pek mümkün değil.

Transfer sürecinde görüntülü konuşma yapıyorduk, kartal işareti yapmıştı bana. Türkiye'den ayrılmadı zaten, ABD'ye dönmedi. Çabuk adapte olmak için tatilini Türkiye'de geçiriyor. Bir an evvel idmanlara dönmek istiyor."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal