Tyler Boyd: 'Şehit Askerlere Dualarımı Gönderiyorum'

Beşiktaş’ın ABD'li oyuncusu Tyler Boyd, idlip'teki yaşananlardan bahsederek Askerlerimize dua ediyorum dedi.

02.03.2020-11:59 - (Son Güncelleme: 02.03.2020-11:53) Tyler Boyd: 'Şehit Askerlere Dualarımı Gönderiyorum'
Süper Lig’in 25’inci hafta karşılaşmalarında cuma günü evinde MKE Ankaragücü’nü ağırlayacak Beşiktaş, mücadelenin hazırlık çalışmalarına bugün gerçekleştirdiği idmanla başladı. Siyah-beyazlıların ABD'li oyuncusu Tyler Boyd, muhabirlere konuştu.

Suriye'nin İdlib bölgesinde rejim unsurlarının hain saldırısı sonucunda şehit düşen askerlerimizin ailelerine dualarını yolladığını aktaran Tyler Boyd, “Çok zor bir durum. 1 senedir buradayım. Geldiğim ilk andan itibaren burada insanlar bana çok sıcak davrandı, olumlu yaklaştılar. Burayı seviyorum. Burada bulunmaktan oldukça memnunum. Olanlardan dolayı oldukça üzgünüm. Şehit olan askerlerin ailelerine, bu durumdan etkilenen bütün insanların ailelerine destek mesajlarımı, dualarımı gönderiyorum” dedi.

Süper Lig’de yapılan son karşılaşmalarda zafere yakın tarafın kendileri olduğunu söyleyen Boyd, “Şu anda olumlu bir ruh haline sahibiz. Bir sonraki maça bunu kesinlikle taşıyacağız. Oynadığımız birkaç maçı analiz ettiğimizde bu maçları kazanmayı hak ettik. Üstün performanslar gösterdik. Bu maçların tamamında üstün olan, kazanmaya yakın olan taraf bizdik. Ankaragücü maçında da aynı oyunu göstermeye çalışacağız” sözlerini söyledi.

Zaman buldukça neler yapabileceğini gösterdiğini aktaran Tyler Boyd konuşmaya şöyle devam etti:

“Benim tek istediğim oynamak. Fırsat bulduğum zaman yüzde 100’ümü vermeye çalışıyorum. Bu formayı giymek, taşımak çok özel, gerçekten gurur verici. Pozisyon ne olursa olsun, elimden geleni yapmaya çalışacağım. Her gün sıkı şekilde çalışıyorum. Fırsat bulduğumda da kalitemi göstermeye çalışıyorum. Süre almaya başladım. Yapabileceğim şeyleri, ortaya koyabileceğim kaliteyi göstermeye başladım. Alanyaspor maçında da oyun anlamında bir özgürlük sahibiydim. Hoca bana o özgürlüğü tanıdı. Özgürlüğe sahip olmak da önemli bir şey. Ben şu ana odaklanıyorum. Geçmişi kontrol edip, değiştirememem ama şimdiye odaklanarak birçok şeyi yapabilirim. Ben de bunu yapmaya çalışıyorum” 

“Bizim şu anda yapmamız gereken maç maç ilerlemek. Bir sonraki maça odaklanmak. Son birkaç maç harika bir performans ortaya koyduk. Bu performansımızı devam ettirirsek sonuçlar da mutlaka gelecektir. Sonuçlar da bizim için önemli. Böyle devam edersek sonuçlar da gelecektir.”

Transfer zamanında Beşiktaş'tan ayrılacağına dair çıkan haber sorulan Tyler Boyd, “Ben geçen sene buraya geldiğimde hayalim oynamaktı. Beşiktaş’a katkı sağlama hayalim hala devam ediyor. Kesinlikle gitmek gibi bir niyetim yoktu. Bunu da belirtmiştim. Burada kalmak ve kendimi göstermek istiyordum. Bunu da yapabileceğime inanıyorum” yanıtını verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal