Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç 'BU Bir İntikam Maçı Olmamalıydı'

Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç maç sonrasında yaşanan gerginliklerle ilgili açıklamalarda bulundu.

18.12.2019-10:37 - (Son Güncelleme: 18.12.2019-10:35) Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç 'BU Bir İntikam Maçı Olmamalıydı'

Ziraat Türkiye Kupasında Galatasaray Tuzlaspor'u 2-0 kaybettikleri maçın rövanşında 4-0 yenerek adını son 16'ya yazdırdı.

TFF 2. Lig ekibi Tuzlaspor'un teknik direktörü Gürses Kılıç maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

İlk maçı kazandıklarını hatırlatan Kılıç, "Adabımızla maç bitirdik, adabımızla da küçüklüğümüzü gösterdik. Saygıyla evimize döndük. Galatasaray ikinci maça linç ve intikam duygusuyla mı hazırlandı bilmiyorum ama Galatasaray'ın rakibi biz değiliz. Bence intikam duygusunu Madrid'de, Paris'te yapsaydılar. Biz 2. Lig'de mütevazı bir kulübüz. Galatasaray'ın rakibi değiliz." ifadelerini kullandı.

Alt liglere dikkat çekmek istediklerini belirten Kılıç, "unu fazlasıyla başardık. Galatasaray takımının, bu ülke insanının paralarıyla milyon avrolar alan futbolcuların Avrupa'dan elenip, burada ikinci lig takımına karşı intikam duygusuyla sahaya çıkmalarını ben yakıştıramadım." açıklamasında bulundu.

Galatasaray kalecisi Muslera'nın yedek kulübesini tahrik ettiğini belirten Kılıç, "Söylememe rağmen yan hakem görmezden geldi. Onun derdi de maçı bitirmekti. Fakat inanılır gibi değil, koridorda futbolcumuza kafa atıyorlar, saldırıyorlar. Ben bu olayı kınıyorum. Bu ülkede kısa bir süre önce futbol direktörlüğü yapmış olan Fatih Terim'in alt liglerdeki futbolcu ve antrenörleri koruyacağını düşünüyorum. Bakalım ne yapacak? Milyon avrolar alan yabancı oyuncularını mı koruyacak, yoksa 2. Lig'de mütevazı bir kadroyla oynayan Tuzlaspor'a destek mi olacak?" iafedelerini kullandı.

Galatasaray'ın maça en iyi kadrosuyla çıktığını belirten Gürses Kılıç, "Şampiyonlar Ligi'ne çıkar gibi bir kadroyla çıktı. Tebrik ediyorum, kazandılar ve turu geçtiler. Ancak bence gönülleri kırdılar, gönülleri geçemediler. Galatasaray'ın açıklamalarını göreceğiz. Bizler emekçileriz. Tuzlaspor'da oynayan oyuncular emekçi. Amacımız buraya dikkat çekmekti. Galatasaray'ın gücü bizimle kıyaslanamaz. Galatasaray'ın Avrupa'da başarılı olmasını beklerdim. Ülkeye puanlar kazandırmasını çok arzu ederdim. Ancak Türkiye Kupası'ndaki puanlar daha önemli gibi geliyor." ifadelerini kullandı.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal