'Türkiye'nin En İyisi Gökhan Gönül Ve Benim'

Gaziantep Futbol Kulübü'nde top koşturan Oğuz Ceylan, Süper Lig'in hali ve gelecek hayalleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

04.05.2020-15:11 - (Son Güncelleme: 04.05.2020-15:04) 'Türkiye'nin En İyisi Gökhan Gönül Ve Benim'
Süper Lig takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü'nde (Gaziantep FK) top koşturan Oğuz Ceylan, futbol oynamaya hasret kaldığını vurgulayarak, "Yeşil sahaları hayal edip duruyorum. Özellikle de gol sevinçlerimiz şu an rüyalarımı süslüyor." dedi.

Ceylan, basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği konuşmada, yeni tip coronavirüs (Covid-19) önlemleri sebebiyle "evde kal" çağrılarına uyarak ailesiyle Çanakkale'deki evlerinden dışarı çıkmadıklarını belirtti.

Bu dönemde ailesiyle daha fazla vakit geçirme şansı bulduğunu söyleyen Ceylan, "Hocamızın ve kulübümüzün belirlediği programa da uyarak aslında günlük olarak antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Telekonferans sistemiyle düzenli olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Verilen talimatların tamamına harfiyen uymaya özen gösteriyorum çünkü lige mümkün olarak en hazır şekilde başlamayı arzuluyorum." sözlerini söyledi. 

29 yaşındaki sağ bek oyuncusu, "Futbol oynamayı çok özledim, yeşil sahaları hayal edip duruyorum. Özellikle de gol sevinçlerimiz şu an rüyalarımı süslüyor. İnşallah en kısa zamanda bu süreçleri geride bırakıp yeniden daha güzel günlere ulaşacağız. Taraftarımızla güzel bir bağımız var. Hep birlikte yeniden sarılıp kucaklaşacağımız günlerin yakın olduğuna inanıyorum." diye konuştu.

"TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ GÖKHAN GÖNÜL"

Profesyonel olarak futbol hayatına girdiği günden beri Gökhan Gönül hayranı olduğunu belirten Ceylan, şöyle konutu:

"Aslında benim oynadığım sağ bek mevkisinde çok fazla isim yok aslında ama ben her zaman Gökhan Gönül'ü takdir eden bir oyuncuyum. Sağ bek olarak bence Türkiye'nin en iyi sağ beki. Bence Türkiye'de Gökhan ve benim dışımda şu an öne çıkmış bir sağ bek yok. Ben daha iyisi olmayı isterim. Bunun için çalışıyorum, emek veriyorum. Eksiklerim halen çok. Bunları kapattığımda ben de çok iyi ve şimdiki halimden çok daha üst düzey bir sağ bek olurum."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal