'Türkiye'nin En İyi Teknik Direktörü Sergen Yalçın Olacak'

Beşiktaş’ın altyapısında büyüyüp ve senelerce Beşiktaş camiasında genç oyuncuları A Takım’a kazandıran Ozan Köprülü, yardımcılık görevini yaptığı Sergen Yalçın hakkında bilinmeyen şeylerden bahsetti.

09.04.2020-12:08 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-11:57) 'Türkiye'nin En İyi Teknik Direktörü Sergen Yalçın Olacak'

Beşiktaş’ın altyapısında büyüyüp ve senelerce Beşiktaş camiasında genç oyuncuları A Takım’a kazandıran Ozan Köprülü, yardımcılık görevini yaptığı Sergen Yalçın hakkında bilinmeyen şeylerden bahsetti.

İşte Ozan Köprülü'nün açıklamları:

"Elinde büyüdüm” dediği Sergen Yalçın’ın ekibe kısa zaman fark kattığını vurgulayan Köprülü "Salgın en çok Beşiktaş’ı etkiledi. Takım olarak çok iyi bir hava yakalamıştık. Lig devam etseydi çok daha iyi Beşiktaş izliyor olacaktık çünkü takım giderek arzuladığımız seviyeye yaklaşmıştı" dedi.

"MECBUREN EVDE KALMAK ZORUNDAYIZ"

Sergen Yalçın’la beraber göreve gelmeleriyle birlikte adaptasyonlarının çok kısa zamanda oluştuğunu belirten Ozan Köprülü “Sanki evimizden hiç ayrılmamışız gibi hissettik. Birbirleriyle çok iyi anlaşan bir teknik kadromuz var. Uyumumuz ve takımdaki atmosfer gerçekten bir aile gibi. Virüs çıkana kadar her şey çok güzel gidiyordu. Şimdi mecburen evde kalmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYENİN EN İYİ TEKNİK DİREKTÖRÜ..."

“Onu tanımayan yabancı futbolcular Vodafone Park’ta binlerce taraftarın geldiği imza töreninden çok etkilendi. Oyuncular onu çok seviyor çünkü Sergen Yalçın’ın bana göre en büyük avantajı, futbolcudan ne istediğini çok net bir şekilde anlatması. Bunu da hangi futbolcuya yapacağını çok iyi biliyor. Sergen Yalçın için bir oyuncudan verim almak çok kolay. Bana göre kendisi kısa süre içinde Türkiye’nin iyi teknik direktörü olacak”

"İSTEDİĞİNİ ALANA KADAR YÜZÜ GÜLMÜYOR"

“Kendisi çok rahat bir insan ama iş disiplini çok yüksek. İstediğini alana kadar yüzü gülmüyor”

"BEŞİKTAŞ'I BEŞİKTAŞ GİBİ OYNATMAYA ÇALIŞIYOR"

“Kendisini muazzam geliştirdi. Taktik bilgisini çok üst seviyede olduğunu söylemeliyim. Zaten moral olarak çökmüş bir takımı kısa sürede hangi seviyeye getirdiği ortada. Defansı hep önde kurmak istiyor. Oyuncularına en çok söylediği şey ‘atak’. Top kaptırılınca herkesin nasıl pozisyon alması gerektiğini çok iyi anlatıyor. Kısacası Sergen Yalçın, Beşiktaş’ı Beşiktaş gibi oynatmaya çalışıyor”

YAKINDAN TAKİP

“Futbolcularla sürekli iletişim hâlindeyiz. Kendilerine verdiğimiz programları yakından takip ediyoruz”

"BİZ PARA KONUŞMAYIZ"

“Sergen Yalçın göreve gelirken para konuşmadan, evraklara bakmadan imzayı attı. Biz para konuşmayız. Yönetim ve futbolcuların kararlarına da saygılıyız”

GALATASARAY DERBİSİ

Galatasaray karşılaşmasındaki havanın kendilerini çok etkilediğini vurgulayan Kartal’ın yardımcı hocası “Seyirci yoktu, uzun süre yağmur sesinden başka bir şey duymadık. Kimse kimsenin elini sıkmadı. Herkes birbirine öcü gibi bakıyordu. Seyirci olsaydı çok daha iyi bir Beşiktaş olurdu sahada” diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal