Türkiye'de Son Karar Verildi! Futbola Devam

TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Süper Lig'in 12 Haziran'da başlaması için 18 kulüp mutabakata varmış durumda." sözlerine yer verdi.

20.05.2020-18:14 - (Son Güncelleme: 20.05.2020-18:33) Türkiye'de Son Karar Verildi! Futbola Devam

Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği bugün toplandı. Saat 14.00’te video konferans yöntemiyle yapılan zirve yaklaşık 4 saat devam etti.

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Nihat Özdemir, 18 kulübün tamamının desteği ile liglerin 12 Haziran'da başlaması için anlaştıklarını ifade etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, "Süper Lig'in 12 Haziran'da başlaması için 18 kulüp mutabakata varmış durumda." dedi.

Özdemir, "7 kulüp gelecek sezonun 21 takımla oynanması yönünde talepte bulundu." diye konuştu.

"BU SEZON DÜŞME OLMAMASI İÇİN BİZE BAŞVURULDU"

7 kulübün bu sezon ligden düşme olmaması ve önümüzdeki sezon ligin 21 takımla oynanması konusunda başvuru yaptığını dile getiren Özdemir, ''7 kulüp önümüzdeki sezon 21 takımla oynanması yönünde talepte bulundu. Bu sezon düşme olmaması için bize başvuruldu. Bunu değerlendireceğiz.'' diye konuştu.

"ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"

Tüm kulüplerle hemfikir olduklarının dikkatini çeken deneyimli futbol adamı, ''Herhangi bir sporcumuz ve futbol adamımızın virüse yakalanmaması için gereken her şeyi yapacağız. Ligleri oynayarak sonlandırmak için elimizden gelen her şeyi yapma konusunda kulüplerimiz ile hemfikir olduk.'' ifadelerini kullandı.

"MADDİ OLARAK KULUPLERİMİZİ SARSMIŞ DURUMDA, ORTAK HAREKET ETMEMİZ ŞART"

Nihat Özdemir'in ardından söz alan Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil, "TFF ile oyuncu değişikliğinin 5'e çıkarılması konusunu görüştük. Bu sezon kaldırılan U21 liginin gelecek sezon yeniden değerlendirmeye alınmasını da konuştuk. Pandemi süreci de maddi olarak kulüplerimizi sarsmış durumda, ortak hareket etmemiz şart." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal