Türkiye Sualtı Sporları Federasyonundan 100 Bin Liralık Destek!

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" çağrısıyla öncülük ettiği Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin liralık destek sağladı.

22.04.2020-13:57 - (Son Güncelleme: 22.04.2020-13:52) Türkiye Sualtı Sporları Federasyonundan 100 Bin Liralık Destek!

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" çağrısıyla öncülük ettiği Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin lira bağışla destek sağladı.

TSSF Başkanı Şahin Özen, paylaştığı yazılı açıklamasıyla, Milli Dayanışma Kampanyası’nın ülkenin her tarafından çok ciddi destek aldığını belirterek, şu açıklamayı yaptı:

"Bu, halkımızın zor günlerde birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha göstermesi açısından çok anlamlı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın böyle bir kampanyaya liderlik etmesi gerçekten çok önemli, teşekkür ediyoruz. Federasyon olarak ’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına, dalış ve can kurtarma merkezlerimiz adına öz kaynaklarımızdan 100 bin liralık bir bağışla katıldık. İnanıyoruz ki devletimizin aldığı önlemler ve halkımızın salgına karşı sağduyulu yaklaşımı sayesinde kısa zamanda hayatımız normale dönecektir."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal