Türkiye Rallisi'nde Heyecan Başlandı

Dünya Ralli Şampiyonası (WRC) organizasyonunun 5. yarışı olan Türkiye Rallisi'nde start verildi.

18.09.2020-12:53 - (Son Güncelleme: 18.09.2020-12:51) Türkiye Rallisi'nde Heyecan Başlandı

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığının denetiminde 2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası'nın 5. yarışı Türkiye Rallisi, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından 19 ülkeden 130 sporcu ve 65 otomobilin yer almasıyla start verildi.

Muğla'nın Marmaris ve Datça ilçelerinde gerçekleşen şampiyonada dünyaca ünlü isimler, yeşil ve mavinin buluştuğu bölgede otomobil tutkunlarına eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

HİSARÖNÜ MAHALLESİ'NDE DENEME TURLARI ATILDI

Yarışın ilk gününde pilotlar sabah saatlerinde Asparan'daki servis alanından çıkarak Datça yolu Hisarönü Mahallesi Değirmenyanı bölgesinden shakedown etabında deneme sürüşlerini yaptı.

Bu bölümde pilotlar 4,70 kilometre yol alarak hem teknik hem de süratli kısımlarda araçlarını ve becerilerini test etti.

Sabahın erken saatlerinden itibaren yarışları takip etmek için bölgeye akın eden yerli ve yabancı seyirciler, pilotlara destek verip fotoğraf çekti.

Yarışın tamamını temsil eden etap kısmen taşlı zemine sahip inişli ve çıkışlı bölümlerden, hem teknik hem de süratli kısımlardan oluşuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal