Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Kampanya İçin Yarışma Düzenleyecek!

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu, evde aile üyeleri içerisinde oynanan videolardan oluşan bir yarışma yapılacağını bildirdi.

28.04.2020-17:10 - (Son Güncelleme: 28.04.2020-17:07) Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Kampanya İçin Yarışma Düzenleyecek!

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu, evde aile üyeleri içerisinde oynanan videolardan oluşan bir yarışma yapılacağını açıkladı. Federasyondan paylaşılan açıklamada, "Evden çek gönder" kampanyası için düzenlenecek yarışmayla alakalı, "Aile arasında çektiğiniz masa tenisi videolarınızı 2 Mayıs tarihine kadar federasyonumuzun masatenisifed@gmail.com adresine göndererek etkinliğe katılabilirsiniz." açıklamasında bulunuldu.

Gönderilecek videoların 60 saniyeden fazla olmaması gerektiğinin belirtildiği açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Göndermiş olduğunuz çekimler federasyonumuz tarafından oluşturulan 5 kişilik jüri tarafından incelendikten sonra resmi sosyal medya hesaplarında yayınlanacaktır. Evde aile arasında çocuklar ile masa tenisi oynarken çekilmiş video gönderenlerden ilk 100 kişiye raket seti, jüri tarafından yapılan değerlendirmede ilk 3’e giren yarışmacılara da tenis masası hediye edilecektir."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal