Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan’dan 23 Nisan Mesajı!

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı gönderdi.

22.04.2020-13:04 - (Son Güncelleme: 22.04.2020-13:01) Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan’dan 23 Nisan Mesajı!

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle bayramın 100. senesini evde kutlamak durumunda olduklarını vurgulayan Karakan, "Her milletin tarihinde dönüm noktaları vardır. 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılması da bizim tarihimizin en önemli günlerinden biridir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu önemli günü tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan etmiştir. Yarınımızın teminatı olan çocuklarımızın ve tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum." şeklinde konuştu.

23 Nisan’da her evin bayram yeri gibi olması gerektiğini belirten Karakan, "Virüs salgını nedeniyle bu yıl bayramımızı evimizde kutlayacağız. 23 Nisan günü evlerimizde bayramımızı, 100. yıla yakışır, en güzel, en coşkulu şekilde kutlamalıyız. Evlerimizi bayraklarla donatmalı, İstiklal Marşı’mızı en gür bir şekilde söylemeliyiz." dedi.

Türk milletinin tarihte tüm herkese örnek olduğunu belirten Karakan, şu ifadeleri kullandı:

"Atalarımızdan bize miras kalan bu mücadele ruhu ile coronavirüs salgınıyla da başarılı bir şekilde mücadele ediyoruz. Millet olarak böylesine zorlu günlerde birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeli, yardımlaşma ve dayanışmaya daha fazla önem vermeliyiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm şehitlerimiz ile gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal