Türk Futbolunun Acılı Günü

Kasımpaşa’da karşılaşma sırasında saha kenarında kalp krizi geçiren Kasımpaşa eski sportif direktörü Nursal Bilgin, tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı ve yaşamını yitirdi.

25.02.2020-09:17 - (Son Güncelleme: 25.02.2020-09:14) Türk Futbolunun Acılı Günü

Süper Lig’in 23. Haftasında sahasında Denizlispor’u ağırlayan Kasımpaşa’da karşılaşma sırasında saha kenarında kalp krizi geçiren Kasımpaşa eski sportif direktörü Nursal Bilgin, tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı ve yaşamını yitirdi.

Mücadelenin ardından Mustafa Yumlu, "Kasımpaşa Eski Futbol Takımı Sportif Direktörü Nursal Bilgin'in vefat ettiği haberini aldık, gerçekten çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin." derken, Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise, "Bir takım uğruna, canını bile verebilecek seviyede insanlar var, böyle değer veriliyor. Bunun değerini anlamamız lazım. Nursal Bilgin'i, delikanlı bir ağabeyimizi kaybettik, hepimizin başı sağ olsun." Açıklamalarında bulundu.

Kasımpaşa resmi siteden yapılan açıklama şöyle;

Kulübümüzün eski sportif direktörlerinden, voleybol oyunculuğu ve hakemliği de yapmış olan, değerli büyüğümüz Bekir Nursal Bilgin’in, Denizlispor ile oynadığımız karşılaşma sırasında geçirmiş olduğu kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile bildiririz.

Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. olarak, Merhum Bekir Nursal Bilgin’e Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal