Tunç Kayacı: Trabzonspor'un En Büyük Artısı

Sabah Gazetesi Spor yorumcusu ve yazarı Tunç Kayacı, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu.

01.02.2020-11:39 - (Son Güncelleme: 01.02.2020-11:31) Tunç Kayacı: Trabzonspor'un En Büyük Artısı

Sabah Gazetesi Spor yorumcusu ve yazarı Tunç Kayacı, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu.

İşte Kayacı’nın yorumu:

Geçen sezon İstanbul'un 3 Büyükleri'ni puansız gönderen Trabzonspor, bu sezon da Beşiktaş'ı devirip, G.Saray ile berabere kaldı.

Takımın zirvenin büyük adayı olması, yeni stadyumla artan kapasite, F.Bahçe ile olan rekabet ve takımın son iki lig maçında 12 gol atmış olması Trabzonspor'un en büyük artısı. Dev maçlarda yetenek kadar öz güven de konuşur...

Geçen sezonun ilk yarısının en iyi orta saha göbeği Sosa-Onazi idi. Onazi'nin uzun, Sosa'nın daha kısa sakatlığı takımı yarıştan kopardı. Bundan iyi ders çıkardılar. Artık Şah Sosa'nın yanında Vezir Obi Mikel ve Kale Ndiaye var. Max Kruse ve Ozan Tufan 'ın dikine oyunlarında bu ikilinin savunması mühim, Sosa (3 gol/4 asist) ise duran toplarda ve oyunu soğutmada Trabzon'un büyük artısı...

Beşiktaş ve G.Saray'a evinde gol atan Sörloth (15 gol/5 asist), yumuşak karnı defans göbeği olan F.Bahçe için büyük tehdit.

Hüseyin Çimşir, solda Sturridge, sağda Yusuf'u (3 gol/2 asist) kullanacak. Ekuban bu durumda yedek kulübesinden sonra gelecek oyuna... 9 kafa golü bulunan Trabzon, korner ve serbest atışlardan dengeyi değiştirebilir.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.







DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal