Tugay Kerimoğlu: 'Fenerbahçe'nin Gökhan Ve Caner'e İhtiyacı Var'

Tugay Kerimoğlu, beIN MANŞET'te Beşiktaş'ın 2 oyuncusu Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'ye gelmesiyle alakalı değerlendirmeler yaptı.

13.04.2020-09:42 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-09:38) Tugay Kerimoğlu: 'Fenerbahçe'nin Gökhan Ve Caner'e İhtiyacı Var'
Galatasaray'ın efsane futbolcularından olan ve aynı zamanda Avrupa'da Türkiye'yi başarıyla temsil eden Tugay Kerimoğlu, futbolculuk zamanında Fenerbahçe'den teklif geldiğini söyledi. beIN SPORTS'ta açıklamalarda bulunan Kerimoğlu, gündemde bulunan Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'ye gelme ihtimali hakkında fikirlerini sundu.

"FENERBAHÇE BENİ İSTEDİ"

Eski Galatasaray'lı Tugay Kerimoğlu, "Galatasaray'da oynarken Fenerbahçe camiası istemişti beni. 1999 senesinde ayrıldığımda, yurt dışındaki hedeflerimi gerçekleştirme adıma gelen teklife saygıyla, 'Teşekkür ederim.' dedim. O zaman Aziz Yıldırım başkandı." sözlerini söyledi.

"GÖKHAN VE CANER'E İHTİYAÇLARI VAR"

Gökhan ve Caner hakkında konuşan Tugay Kerimoğlu, "Burada kararı yöneticiler değil oyuncular verecek. Sağlıklı kararlar alınmalı. Oyuncuları da kaybederiz, robot değiller. Bunlar milli takım oyuncuları. Bunları aşmamız lazım. Fenerbahçe'nin Gökhan ve Caner'e ihtiyacı var. Çok mevkide eksikleri var ama ana merkez orası, bekler. Gökhan da Caner de gidebilir Fenerbahçe'ye. Çok doğaldır. Bu, benim bakış açım bu" ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal