Tudor'un Yeni Takımı Belli Oldu!

Galatasaray'ın eski hocası Igor Tudor, İtalya Serie A ekiplerinden Udinese ile anlaşmaya vardı.

24.04.2018-15:32 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-15:55) Tudor'un Yeni Takımı Belli Oldu!

Galatasaray eski teknik direktörü Igor Tudor, İtalya Serie A kulüplerinden Udinese ile anlaştı. Teknik direktör Massimo Oddo’nun görevine son veren İtalyan kulübünün yöneticileri, Hırvat teknik adamla anlaştı.

İtalya’nın en ünlü gazetelerinden La Gazzetta dello Sport’un haberine göre Serie A Ligi’nde kötü günler geçiren Udinese’de yönetim, İtalyan teknik adam Massimo Oddo’nun yerine Galatasaray’ın eski teknik direktörü Hırvat Igor Tudor’la anlaşmaya vardı.

İtalya Serie A Ligi’nde bu sezon 34 karşılaşmada 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 21 mağlubiyet yaşayan Udinese topladığı 33 puanla 15. sırada yer alıyor. Serie A’da en son galibiyetini 11 hafta önce alan Udinese yönetimi, başarısız sonuçların ardından Massimo Oddo ile yollarını ayırarak yerine Igor Tudor’u getirdi.

Hırvat teknik adam Türkiye kariyerinde ilk olarak Karabükspor’un başına geçmiş, ve sezon bitmeden Galatasaray’dan gelen teklifi kabul ederek sarı kırmızılı takımın teknik direktörlük koltuğuna oturmuştu. Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de sarı kırmızılı ekibin başında 16 hafta kalan Tudor, deplasmanda alınan Evkur Yeni Malatyaspor mağlubiyetinin ardından başkan Dursun Özbek tarafından gönderilmişti.

40 yaşındaki Hırvat teknik direktör kariyeri boyunca Galatasaray ve Kardemir Karabükspor dışında Yunanistan'ın PAOK ve ülkesinin Hajduk Split takımlarını çalıştırmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal