Tudor İlk Transferini Galatasaray'dan Yapıyor!

İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'nin yeni teknik direktörü olan Igor Tudor, transfer listesinin ilk sırasına eski takımı Galatasaray'dan bir öğrencisini yazdı.

25.04.2018-13:28 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-13:07) Tudor İlk Transferini Galatasaray'dan Yapıyor!

Galatasaray eski teknik direktörü Igor Tudor, İtalya’nın Udinese ekibiyle anlaşmasının ardından yaz transfer sezonu çalışmalarına şimdiden başladı. Hırvat teknik adamın hedefinde ise sarı kırmızılı takımdan eski bir öğrencisi yer alıyor.

Serie A Ligi’nde sıkıntılı günler geçiren Udinese, Massimo Oddo’nun yerine göreve Galatasaray’ın eski teknik direktörü Igor Tudor’u getirdi. Udinese ile anlaşmasının ardından yeni sezon transfer çalışmaları için kolları sıvayan Hırvat teknik adamın listesinin ilk sırasında eski öğrencisi Tolga Ciğerci bulunuyor.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’in ilk 8 maçında 7 galibiyet alınan dönemde Igor Tudor’un ilk 11’deki vazgeçilmez oyuncularından biri olan Ciğerci, bu karşılaşmalarda 6 kez gol sevinci yaşamış ve kariyer rekorunu kırmıştı.

Ligin ilk haftalarında gösterdiği performansla o dönemki hocası Igor Tudor’un gözüne giren Tolga Ciğerci ile Hırvat teknik adamın yolları tekrar kesişebilir.

ÖNCELİKLİ HEDEF KİRALIK OLARAK KADROYA KATMAK

Igor Tudor, sarı kırmızılı ekipte görev aldığı dönemde Tolga Ciğerci ile ilgili övgü dolu sözler kullanmıştı. Tudor’un talebi doğrultusunda Udinese kulübünün öncelikli olarak satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği orta saha oyuncusu için bonservis bedeli olarak da 3 milyon Euro civarında bir teklifte bulunacağı öne sürüldü.

Sarı kırmızılı takımla olan sözleşmesinde, 2017-2018 sezonu sonunda 8 milyon Euro bedel karşılığında serbest kalma maddesi bulunan Tolga için bu bonservis ücretini yüksek bulan Udinese, oyuncuyu 1 sezon kiraladıktan sonra bonservisiyle kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Son haftalarda ligde forma şansı bulamayan ve Akhisarspor’la oynanan kupa maçında oyundan alınırken taraftarların tepki gösterdiği Tolga Ciğerci, bu sezon sarı kırmızılı formayla oynadığı 24 resmi müsabakada 6 kez ağları havalandırdı.

Star

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal