TSK İle Özel Sporcular Bir Arada!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ve Genelkurmay Başkanlığı, ortaklaşa gerçekleştirdikleri proje ile kamu spotu hazırladı.

28.08.2018-11:27 - (Son Güncelleme: 28.08.2018-11:25) TSK İle Özel Sporcular Bir Arada!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, RTÜK tarafından da onaylanan kamu spotu, www.rtuk.gov.tr sitesinde bulunan spot filmler bölümüne dahil edildi.

Mental yetersiz, otistik ve down sendromlu çocukların sosyal hayata uyum sağlamaları ve gelişimlerinde sporun en önemli etken olduğunun ifade edildiği açıklamada, "Sporda başarı kazanmış ve bayrağımızı dalgalandırma gururunu yaşayan şampiyon olmuş özel çocuklarımızla, diğer özel çocuklarımıza örnek olup, teşvik etmek adına, onurumuz, gururumuz olan ordumuz ve Mehmetçiğimiz ile bir araya gelerek, ülkemizde ilk olarak hazırladığımız bu kamu spotuyla, çok güzel bir mesaj verdiğimizi düşünmekteyiz." denildi.

30 AĞUSTOS 2018’DEN İTİBAREN YAYINDA

Özel çocukları ve ailelerini onurlandıracak bu durumun herkes tarafından bilinmesi ve görülmesinin en büyük çabaları olduğunun belirtildiği açıklamada, şu ifadeler kullanıldı.

"Söz konusu kamu spotunun yayınlanması, hem milyonlarca engelli ailesine, hem de Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensuplarına büyük bir moral olacaktır. Kamu spotunun, 30 Ağustos 2018 tarihinden itibaren yayınlanarak, Genelkurmay Başkanlığı ile birlikte Zafer Bayramımızın kutlanması düşünülmüştür. Bu gerekçeden ötürü, kamu spotunun 30 Ağustos 2018 tarihinden itibaren yayınlanmasını rica ediyoruz."

Açıklamada ayrıca, kamu spotunun yayınlanmasının zihinsel engelli özel kişiler için büyük motivasyon kaynağı olacağı vurgulandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal