Trump'ın Çağrısına Boyd'dan Cevap: 'Türkiye'de Güvendeyim'

Beşiktaş'ın ABD'li futbolcusu Tyler Boyd, ABD Başkanı Donald Trump'ın yurt dışında olan vatandaşlarına bir an önce yurda dönmesi için gerçekleştirdiği çağrıya karşın Türkiye'de kalacağını duyurdu.

25.03.2020-09:20 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-09:10) Trump'ın Çağrısına Boyd'dan Cevap: 'Türkiye'de Güvendeyim'
Dünya genelinde hızla büyüyen coronavirüse yakalanmasının sonrasında ABD Başkanı Donald Trump, yurt dışında yer alan vatandaşlarına çağrıda bulunarak ülkelerine dönmelerini istemişti. Beşiktaş'ın ABD'li futbolcusu Tyler Boyd ise Trump'ın sözlerine Sports Illustrated dergisi aracılığıyla cevap verdi.

"KENDİMİ TÜRKİYE'DE GÜVENDE HİSSEDİYORUM"

Başkan Trump'ın, yurt dışında bulunan ABD vatandaşlarının ülkeye geri gelmesi için yaptığı konuşmaya yönelik soruyu cevaplayan Tyler Boyd, "Ailemden uzaktayım ama burada kalıyorum. Sınırlar kapalı. Hiçbir sorun olmadan ayrılamam ve geri dönemem. Bende bu noktada Türkiye'de kalmaya devam ediyorum. Kendimi burada güvende hissediyorum. Evde olabildiğimce formda kalmaya çalışıyorum" sözleri söyledi.

"BEŞİKTAŞ SALGINI ÇOK CİDDİYE ALIYOR"

Beşiktaş'ın bu dönemi çok iyi yönettiğini söyleyen Boyd, "Hastalığın Türkiye'deki yayılması ve kulübün aldığı önlemler hakkında sürekli bilgilendiriliyoruz. Bu konuda gerçekten bir grup mutabakatı yok. Gerçekten bir bölünme de yok. Takım otobüsü, eğitim tesisi ve yemek alanları sterilize edildi. Oyuncular bir grup mesajı uygulamasıyla sık sık kontrol ediliyor. Beşiktaş salgını çok ciddiye alıyor. Güvenliğimin tehlikede olduğunu hiç hissetmedim" ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal