Trezeguet'ten Flaş Galatasaray Yorumu!

Mısır Milli Takımı ile 2018 FIFA Dünya Kupası’nda boy gösteren Kasımpaşa’nın 23 yaşındaki yıldızı Trezeguet, hakkında çıkan transfer iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

03.07.2018-16:40 - (Son Güncelleme: 03.07.2018-16:37) Trezeguet'ten Flaş Galatasaray Yorumu!
Dünya Kupası’nda grup aşamasında veda eden Mısırlı Trezeguet, takımı Kasımpaşa ile yeni sezon hazırlıklarına katılmak üzere İstanbul’a geldi.  Havalimanında yayıncı kuruluş beIN SPORTS'a konuşan Trezeguet, transfer sürecine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray’ın kendisini istediği konusuna ilişkin "İnşallah Galatasaray'a transferim gerçekleşir fakat Kasımpaşa'da antrenmanlara çıkmak için Türkiye'ye geldim.” yorumunu yapan 23 yaşındaki kanat oyuncusu, kendisini sarı kırmızılı takım dışında isteyen kulüplerin de olduğunu belirterek, “Beni yalnızca Inter değil, yurt dışından başka kulüpler de istiyor. Şu an Kasımpaşa'nın oyuncusuyum, takımımla meşgulüm." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa formasıyla Spor Toto Süper Lig’de 31 karşılaşmaya çıkan Mısırlı yıldız, bu karşılaşmalarda 13 gol 7 asistlik bir performans ortaya koydu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal