Transferini Açıkladı! Şampiyon Olduktan Sonra...!

Başakşehir'in yıldız orta saha oyuncusu İrfan Can'ın hedefi Avrupa'da oynamak.

07.07.2020-23:20 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-23:21) Transferini Açıkladı! Şampiyon Olduktan Sonra...!

Başakşehir'in yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci, 2-0 kazandıkları Denizlispor maçının ardından açıklamalarda bulundu ve sezon sonunda Avrupa'ya transfer olmak istediğini belirtti.

TECRÜBEMİZLE KAZANIYORUZ

Başakşehir'in bir parçası olmaktan dolayı gururlu olduğunun altını çşizen İrfan, Bu takımın bir parçası olabilmekten gururluyum. Bu sezon geçen sezondan daha farklı olarak eşik maçlarında iyi performans sergiliyoruz ve tecrübemizle kazanıyoruz.

DAHA İYİSİNİ YAPABİLİRİM

Sezon sonunda Avrupa'ya transfer olacağını açıklayan İrfan Can Kahveci, "Kendi performansımdan memnunum ancak daha iyisini yapabileceğimi düşünüyorum. En büyük hedefim Başakşehir ile bu sezon şampiyon olabilmek ve sezon sonunda da Avrupa'ya transfer olabilmek" dedi.

MERT GÜNOK: KİMSEYE BAĞLI OLMADAN ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Son 2 seneden ders aldıklarını belirten Mert, "Psikolojik etkenler de devreye giriyor. Son 2 senedir aldığımız dersler var, bu sene daha bilinçli oynuyoruz. 3 maçımız kaldı, 3 maçı aldığımızda kimseye bağlı olmadan şampiyon olacağız" dedi.

KALDI 3 HAFTA

Son haftalarda mücadelenin önemli olduğunu kaydeden kaleci, "Tüm arkadaşlarıma mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Son haftalarda taktik teknikten ziyade mücadele devreye giriyor. Kimin daha çok istediğine bakıyor. Kaldı 3." ifadelerini kullandı.

CRİVELLİ: BU TİP MAÇLARI OYNAMAK ZOR

Kalan maçların çok zorlu olduğunu vurgulayan Crivelli, "Ligin alt sıralarında olan takımlara karşı bu tip maçları oynamak çok zor, dolayısıyla zorlandık. Kalan haftalarda da bu tip maçlara alışmak zorundayız, çünkü rakiplerimizin tamamı alt sıralarda yer alan takımlar ve konsantrasyonumuzu kaybetmemeliyiz.

ÖNEMLİ OLAN TAKIMA KATKI SAĞLAMAK

Geçen sezondan daha iyi olduğunu vurgulayan Crivelli, "Bu sezon, geçen sezondan daha iyi oynuyorum. Goller atıyorun ve takıma katkı sağlıyorum. Önemli olan takıma katkı sağlayabilmek" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal