Transferi Medel Açıkladı! 'Benden Isla'nın Numarasını İstedi'

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Gary Medel, Boca Juniors'ta asbaşkanlık ve sportif direktörlük yapan Juan Roman Riquelme ile Mauricio Isla transferi hakkında konuştuklarını duyurdu.

01.06.2020-12:41 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-12:38) Transferi Medel Açıkladı! 'Benden Isla'nın Numarasını İstedi'

Beşiktaş'ın eski yıldızı Gary Medel, Fenerbahçe ile kontratı bitecek olan Mauricio Isla'nın Boca Juniors'un yolunu tutmasını beklediğini belirtti.

Arjantin’de bir televizyon programında canlı yayına konuk olan Gary Medel, "Boca Juniors Sportif Direktörü Juan Roman Riquelme ile haftada 1 telefonda görüşüyoruz. Benden Mauricio Isla'nın telefon numarasını istedi, verdim. Transfer için görüşeceklerini düşünüyorum. Umarım bu transferi gerçekleştirir." şeklinde konuştu.

'ARTURO VIDAL DE ÇOK İSTİYOR'

Milli takımdan takım arkadaşı olan Arturo Vidal'in de Boca Juniors'a gitmek istediğini belirten Medel, "Arturo Vidal, bir gün Boca Juniors'ta oynama hayali kuruyor. Çok büyük Boca Juniors taraftarı. Maçlarını internetten seyrediyor, sürekli takip ediyor." şeklinde konuştu.

'HAYALİM, BİR GÜN YENİDEN BOCA'

2 sene görev yaptığı Boca Juniors'a bir gün tekrar geleceğini vurgulayan Medel, "Bologna ile 2 yıllık sözleşmem var ve şartlara saygı duyuyorum. Ancak, her şey bir anda değişebilir. Juan Roman Riquelme'yle de bunu konuştum. Bir gün Boca Juniors formasını yeniden giymek istiyorum. Hayalimdeki transfer, gerçekleşmiş olur." ifadeleriyle cümlelerini sonlardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal