'Transferde Nokta Atışı Yaptığımızı Düşünüyorum'

Bursaspor Kulübü Sportif Direktörü Selçuk Erdoğan, devre arası transfer döneminde gerçekleşen transferleri değerlendirdi.

13.02.2020-16:06 - (Son Güncelleme: 13.02.2020-15:53) 'Transferde Nokta Atışı Yaptığımızı Düşünüyorum'

Bursaspor Kulübü Sportif Direktörü Selçuk Erdoğan, devre arası transfer döneminde gerçekleşen transferleri değerlendirdi.

Transfer tahtasının açılması sürecinde çok farklı resmi prosedürler var. Çok başlı bir durum ve bunu aşmak gerçekten çok zordu. Çünkü Bursaspor son 3-4 yıldır maddi ve manevi yıpranmışlık yaşıyor. Sezon başında transfer tahtasını 24 saat kala açtık, 13 oyuncuyu kadromuza kattık.

Fakat devre arasında hareket alanımız, konfor alanımız daha geniş olduğu için oyuncu tercihlerinde seçeneklerimiz biraz daha arttı. Bence transferde nokta atışı yaptık. İyi bir grup harmanladığımızı düşünüyorum. Fakat yeteneğin, zekânın aklın yanında bizim gibi futbol ülkelerinindeki en önemli şey coşku.

Albert Einstein bile, 'Coşku, zekâdan daha önemlidir'diyor. Coşku olmadığı zaman belli hedefe ulaşamıyorsunuz. Sezon başından beri 'Son topa, son ana kadar' diye koyduğumuz bir başlık var. Son ana kadar ait olduğumuz Süper Lig'e dönmek için topyekün camia olarak mücadelemizi sürdüreceğiz.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal