Transfer Olamayan Futbolcu Depresyona Girdi!

Moreno, kulübünün Real Betis ile transferde anlaşamamasının ardından depresyona girdi.

22.07.2019-17:29 - (Son Güncelleme: 22.07.2019-17:06) Transfer Olamayan Futbolcu Depresyona Girdi!

Geçtiğimiz yıl La Liga'dan 2. lige düşen Rayo Vallecano'nun sol açık oyuncusu Alex Moreno depresyona girdi.. Real Betis'e transferinin gerçekleşmemesinden sonra kendini eve kapatan oyuncu yemek bile yemiyor. 

İspanya'da çıkan habere göre; Real Betis, 26 yaşındaki Moreno için Vallecano'ya 8 milyon euro bonservis önerdi. Vallecano bu teklifi az bulduğu için reddetti ve oyuncuyu 12 milyon euro'ya satabileceklerini söyledi. Bu görüşmenin ardından transfer suya düştü ve Moreno depresyona girdi.

YEMEK YEMİYOR, UYKU UYUMUYOR, SU BİLE İÇMİYOR

Real Betis'e gitme hayali kuran Moreno, transferi iptal olmasından sonra depresyona girdi. İspanyol gazetesine konuşan futbolcunun arkadaşları,

''Moreno günlerdir yemek yemiyor ve uyumuyor. Ona yemek yedirip su içirmeye çalışıyoruz ama bizi de dinlemiyor. Moreno kesinlikle Betis'e gitmek istiyor. Durumu her geçen gün kötüye gidiyor. Lütfen yardım edin." dedikleri öğrenildi.

5 yıldır Vallecano formasıyla top koşturan Moreno, takımının oynadığı hazırlık maçlarında da sağlık problemi nedeniyle forma giyemedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal