Transfer Döneminde Mbappe Çılgınlığı

Ocak ayı transfer dönemine yaklaşırken Avrupa futbolunda heyecan başladı.

27.12.2019-15:08 - (Son Güncelleme: 27.12.2019-15:03) Transfer Döneminde Mbappe Çılgınlığı

Devre arasında Avrupa takımlarında transfer çalışmaları start aldı. Borussia Dortmund'un genç yeteneği Jadon Sancho için İngiliz devleri çekişmede.

Ocak ayı transfer dönemine yaklaşırken Avrupa futbolunda heyecan başladı.
Borussia Dortmund'da teknik direktör Lucien Favre ile yaşadığı sorunlar sebebi ile ayrılma kararı alan yıldız futbolcu

Jadon Sancho için Premier Lig'in büyük takımları sıraya girdi.
İngiliz medyasında Liverpool ve Manchester United ile adı geçen 19 yaşındaki yıldız futbolcunun son talibi Chelsea. Transfer yasağını geride bırakan Maviler’in, Sancho için 120 milyon Sterlin'i bütçe ayırdı.
Chelsea büyük bir hamle daha yapmanın peşinde. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Willian'a teklif sunduklarını söyleyen Frank Lampard, Brezilyalı futbolcuyu kaybetmemenin peşinde.

MBAPPE'YE BÜYÜK TEKLİF

PSG’nin süper starı Kylian Mbappe astronomik bir teklifin hazır olduğu konuşuluyor. Fransız medyasında çıkan haberlere göre, Ligue 1 lideri yıllık 32 milyon Euro'luk bir ücreti kapsayan 5 yıllık teklifi 21 yaşındaki futbolcuya ilettiler.

XHAKA BUNDESLIGA’YA

Gösterdiği Performans ile Arsenal taraftarının tepkisiyle karşılaşan Granit Xhaka ise Bundesliga yolunda. Mikel Arteta'nın beğendi ve çok övmesine rağmen 27 yaşındaki futbolcunun Hertha Berlin'e gideceği konuşuluyor.
İsviçre basınına açıklamalarda bulunan menajeri, Arsenal ile 20 milyon Euro'luk bonservis ücreti konusunda Alman ekibi ile anlaşan, Xhaka'ya iyi bir teklif sunulduğu söylendi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal