Transfer Dönemi Uzayacak Mı? Nihat Özdemir Açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, gündeme dair basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

17.10.2020-21:50 - (Son Güncelleme: 18.10.2020-04:45) Transfer Dönemi Uzayacak Mı? Nihat Özdemir Açıkladı

Yaptığı basın toplantısında transfer döneminin uzaması için başvurular geldiğini açıklayan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 'Bu yalnız TFF’nin vereceği bir karar değil. Bu FIFA ve UEFA nezdinde bazı izinleri almamız gerekiyor. Bunun yetişmesi mümkün değildi, ayrıca transferin uzamasında herhangi bir neden göremedik' dedi.

'BAŞAKŞEHİR VE SİVASSPOR'UN MÜRACAATLARI OLDU'

Medipol Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi, Sivasspor'un da UEFA Avrupa Ligi'nde sahalarında oynayacakları müsabakalara seyirci alınabilmesi için TFF'ye yazılı başvuru yaptıklarını belirten Başkan Özdemir, “Yalnız Göksel beyin değil, aynı zamanda Sivasspor'un da bize bir müracaatları var. Birisinin Şampiyonlar Ligi maçı var, birisinin de Avrupa Ligi maçı var.

Şampiyonlar Ligi maçında bu hafta salı günü Başakşehir, Leipzig'e gidecek ve seyircilerin iştirakiyle bir maç oynanacak. Haklı olarak kendilerinin 1 hafta sonra oynayacakları Paris Saint-Germain maçının seyircili olması gerektiğini bize ifade ettiler ve bir yazıyla müracaat ettiler. Aynı şekilde Sivas'ın da böyle bir talebi var. Bu hafta deplasmanda Villarreal ile oynuyor, sonra evinde oynayacak. Çok haklılar, kendilerini haklı görüyorum. Çünkü futbol seyirciyle güzel, taraftarla güzel, taraftarların maçta olmasıyla güzel. Onun için biz de gerekli girişimlerde bulunduk. Hem Sağlık Bakanlığı hem de Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bu dilekçelerini biz de kendi görüşlerimizi ilave ederek müracaat ettik. İnşallah ondan da salı veya Çarşamba günü bir netice elde edeceğimizi tahmin ediyorum” ifadelerini kullandı.

'TRANSFER DÖNEMİNİN UZAMASI İÇİN BAŞVURULAR GELDİ'

TFF Başkanı Nihat Özdemir, yaz transfer döneminin uzaması konusunda bazı takımların talepte bulunduğunu da vurgulayarak, şunları söyledi:

'Evet bize gerekli başvurular geldi. Ama bu yalnız TFF'nin vereceği bir karar değil. Bu FIFA ve UEFA nezdinde bazı izinleri almamız gerekiyor. Bunun yetişmesi mümkün değildi, ayrıca transferin uzamasında herhangi bir neden göremedik. Zaten uzun bir dönem vardı. Onu da takımlarımız gördüğümüz kadarıyla ihtiyaçları olan transferi yaptılar. Bu hafta da maçlarını oynuyorlar, kendilerine başarılar diliyorum.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal