Trabzonspor'un Zamana İhtiyacı Var!

Bordo-Mavililer'in efsanesi İbrahim Yattara, Trabzonspor'un yeni bir takım olduğunu ve zamanla toparlanacağı şeklinde görüş bildirdi.

22.10.2020-17:46 - (Son Güncelleme: 22.10.2020-17:59) Trabzonspor'un Zamana İhtiyacı Var!

Trabzonsporlular'ın unutamadığı efsanelerden olan Ibrahima Yattara, Bordo-Mavili takımın ligin ilk 5 haftalık kısmında ortaya koyduğu performans hakkında yorumda bulundu. Yattara'nın açıklamaları şu şekilde:

HER YERDE BÖYLEDİR

Takımdan birçok parça ayrıldı ve her yerde böyle şeyler yaşanır. Trabzonspor yeni bir takım, bunu unutmamalıyız. Henüz ligin başı ve alınacak çok yol var. Lige iyi başlayanlar, ilerleyen haftalarda mutlaka tökezleyecektir. O zaman da Trabzonspor kazanacak. Biraz daha sabırlı olmamız gerektiğini düşünüyorum. Trabzonspor'un geçen sene şampiyonluğa ulaşamaması hepimizi üzdü. Ama futbolda bunlar var. İyi bir mücadeleye ortaya koymuştu takım, ama bazen mutluluklar gelmez.

BİZ DE YAŞADIK

Benim oynadığım dönemde de şampiyonluğa yaklaşmıştık, ama sonuçlandıramadık. Trabzonspor için en güzel zamanda şampiyonluğun geleceğine inanıyorum. Allah ne yazmışsa onu yaşayacağız. Trabzonsporlular'ın biraz sabretmesi gerekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal