Trabzonspor'un Yıldızları Parlıyor

Süper Lig’de bu sene şampiyonluğu isteyen Trabzonspor’da devre arası transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken takımın yıldız isimlerine teklif yağıyor.

03.01.2020-12:57 - (Son Güncelleme: 03.01.2020-12:54) Trabzonspor'un Yıldızları Parlıyor

Dış transferde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’un mevcut kadrosunda bulunan birçok oyuncu için yoğun transfer talepleri geliyor.
Süper Lig’de bu sene şampiyonluğu isteyen Trabzonspor’da devre arası transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken takımın yıldız isimlerine teklif yağıyor.

Ocak ayı transfer döneminde ilk olarak orta saha futbolcusu Badou Ndiaye ile anlaşan ve en az iki transfer yapmayı daha hedefleyen bordo mavililer mevcut kadroda yer alan futbolcular için de transfer teklifleri alıyor. Ligin ilk devresinde başarılı bir performans gösteren Karadeniz ekibinde özellikle altyapıdan gelen futbolcular birçok Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekmeyi başardı.

Trabzonspor’da 7 farklı oyuncunun transferi için yurtdışından farklı takımların devreye girdiği öğrenildi. Özellikle alt kademeden çıkan Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Serkan Asan, Abdurrahim Dursun ve Abdulkadir Parmak transferin dikkat çeken isimleri olurken, ayrıca Daniel Sturridge ile Majid Hosseini için de kulübe menajerler aracılığıyla tekliflerin geldiği söylendi.

Süper Lig’in ilk devresini 32 puanla üçüncü sırada bitiren ve şampiyonluk yarışında yer alan Trabzonspor’da yönetim ekibi ise takımı bozmayı düşünmüyor. Donis Avdijaj, Fıratcan Üzüm, Ogenyi Onazi ve Ivanildo Fernandes gibi futbolcular için açık kapı bırakan bordo-mavili yönetimin, diğer mevcut kadroyu ise koruyarak sezonun ikinci yarısında da zirve yarışından kopmak istemiyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal