Trabzonspor’un Yeni Teknik Direktörü Belli Oluyor!

Dün Başkan Ahmet Ağaoğlu önderliğinde İstanbul’da toplanan Trabzonspor yönetimi, Newton’ın akıbeti ve yeni adaylar üzerinde mesai yaptı. Bordo-Mavililer’den yarın sürpriz bir açıklama gelebilir…

19.10.2020-12:55 - (Son Güncelleme: 19.10.2020-12:57) Trabzonspor’un Yeni Teknik Direktörü Belli Oluyor!

Trabzonspor’un Teknik Direktörü Eddie Newton’ın günleri sayılı gibi gözüküyor… Başakşehir yenilgisinde oyunu okuyamayan ve kadro tercihiyle yetenekleri sorgulanan 48 yaşındaki çalıştırıcı, taraftarların tepkisini çekmiş durumda. Başkan Ahmet Ağaoğlu, sezon başında Newton’ın arkasında durmuştu ancak bu kararında geri adım attı. Dün İstanbul’da yapılan yönetim toplantısında genç ve deneyim sahibi isimler üzerinde duruldu.

BÜYÜK ORANDA AVCI, BJELICA DA RADARDA

Başakşehir’de uzun yıllar şampiyonluk kovalayan, geçen sezon ise Beşiktaş’ında çok uzun hikaye yaşayamayan Abdullah Avcı, listenin en başında bulunuyor. Erol Bulut’tan önce Fenerbahçe’nin getirmek için epey uğraştığı Nenad Bjelica da ikinci aday. Trabzonspor yönetiminin Abdullah Avcı ile görüşme halinde olduğu bildirilirken, Bjelica için de temasta bulunacağı aktarıldı.

BAŞAKŞEHİR MAÇI BARDAĞI TAŞIRDI

Geçen sezon teknik ekipte yer alan Eddie Newton, Trabzonspor taraftarlarının en başından beri istemediği bir isimdi. Başakşehir maçında sahaya sürdüğü ilk 11 ve yaptığı hamlelerle Trabzonspor taraftarının Newton'a karşı olan sempatisi iyici azalmış oldu. Bordo-Mavili yönetim, taraftarların öfkesini de üstüne çekmek istemiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal