Trabzonspor'un Yeni Golcüsü Alexander Sörloth İstanbul'a Geldi! İşte Detaylar!

Trabzonspor'un gündemindeki forvet Alexander Sörloth İstanbul'a indi.. İşte ilk detaylar

02.08.2019-17:30 - (Son Güncelleme: 02.08.2019-17:07) Trabzonspor'un Yeni Golcüsü Alexander Sörloth İstanbul'a Geldi! İşte Detaylar!

Trabzonspor önümüzdeki sezon oluşturacağı forvet hattını yavaş yavaş şekillendirmeye başlıyor. Rodallega'nın takımdan ayrılmasından sonra o bölgeye oyuncu transfer etmek isteyen bordo mavililer gündemine iki oyuncuyu aldı.. Geçtiğimiz sezon sonunda Liverpool ile sözleşmesi sona eren Sturridge için temaslarda bulunduğu öğrenilen Trabzonspor'un bu transfer için çok istekli olduğu belirtildi.

Fark 1 milyon euro

Sturridge bu transfer için bordo mavililerden 3 milyon euro maaş istediği,Trabzonspor'un ise 2 milyon euro önerdiği öğrenildi. Aradaki 1 milyon euroluk fark için pazarlıkların devam ettiği öğrenildi..

Ayrıca Sturridge'nin imza parası istediğide öğrenildi.. İngiliz yıldız 3 milyon euro yıllık maaşın yanında, 2 milyon euro imza parası da istiyor.. Trabzonspor yönetimi pazarlıklara devam ederken bu transferin bu hafta kesin bir sonuca bağlanması bekleniyor.

Alexander Sörloth Trabzonspor ile görüşmek için İstanbul'a geldi

Crystal Palace'ın 23 yaşındaki yıldızı Alexander Sörloth İstanbul'a gelerek bordo mavili yöneticilerle görüştü. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun sır gibi sakladığı ismin Sörloth olduğu bilgisine ulaşıldı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal