Trabzonspor'un Kozu Nwakaeme

Abdülkadir Parmak ve Ekuban'ın yokluğunda Nwakaeme'nin takıma katılması, teknik heyete nefes aldırdı. Fenerbahçe deplasmanında en büyük koz Nwakaeme olacak.

21.10.2020-11:03 - (Son Güncelleme: 21.10.2020-11:00) Trabzonspor'un Kozu Nwakaeme

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada ülkesi Nijerya'ya giden ve 1 hafta kalan Nwakaeme, Trabzon'a dönüşte hastalık sorunu yaşadı. Bağırsak enfeksiyonu geçiren hücum oyuncusu bu nedenle de M.Başakşehir karşısında forma giyemedi. Hafta başı itibariyle takımla birlikte çalışmalarına başlayan Nwakaeme tam anlamıyla sağlığına kavuştu.

EKSİKLERİNİ KAPATTI

Sabah'ın haberine göre; Trabzonspor için kritik önem arz eden Fenerbahçe mücadelesinde takımın en büyük kozu olacak Nwakaeme'nin çok moralli olduğu ifade edilirken, yıldız oyuncunun antrenman eksiğini de kapattığı bildirildi. Hücum anlamında sorun yaşayan bordo-mavililer, Nwakaeme ile bu sorunu çözüp İstanbul deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

KARİYER ZİRVESİ YAPTI.

Geçen sezon Trabzonspor forması ile 14 gol atıp 8 kez de asist yaparak kariyerinin en iyi sezonlarından birini geride bırakan Anthony Nwakaeme, bu sezon da 4 maçta 1 golle yoluna devam ediyor. Taraftarlar ondan daha fazlasını bekliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal