Trabzonspor'un ilk 5 hafta sorunu!

Geçtiğimiz sezon ilk 5 haftada 6 puan toplayan Bordo-Mavililer, bu sezona da iyi başlamadı. Karadeniz ekibi bu sezonki 5 maçta 5 puan toplayarak, ilk haftalardaki şanssızlığını kıramadı.

19.10.2020-17:21 - (Son Güncelleme: 19.10.2020-17:25) Trabzonspor'un ilk 5 hafta sorunu!

Bir önceki sezon Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, Ünal Karaman yönetiminde çıktığı 5 maçta 6 puan toplamıştı. Fırtına için bu sezon da aynı sıkıntıyla başladı, Newton yönetiminde 5 maçta 5 puan geldi.

Trabzonspor bu sezon evindeki maçlarda Beşiktaş ve Başakşehir'e kayıp vererek, hiç beklemediği fireler verdi.

BÜYÜK MAÇLAR YARA VERDİ

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, evindeki maçlarda Beşiktaş'a 3-1, Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup olurken, Yeni Malatyaspor'u ise 3-1 mağlup etmeyi başardı. Karadeniz ekibi deplasmanda ise Denizlispor ile golsüz, Gaziantep FK ile de 1-1 berabere kaldı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor 5 gol atarken kalesinde ise 7 gole engel olamadı.

YENİLEN GOL SAYISI AYNI

Geçen sezon ise Ünal Karaman yönetiminde ilk 5 haftada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşanmıştı. Trabzonspor söz konusu maçlarda attığı 7 gole karşılık, kalesinde 7 gol gördü. Bu sezon ise rakip ağlara 5 gol gönderilirken, 7 gole 'dur' denilemedi. Sezon başlarında genelde iyi grafik çizemeyen Bordo-Mavililer’in, ilerleyen haftalarda toparlanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal