Trabzonspor’un Hocası Ne Zaman Belli Oluyor? Özkan Sümer Açıkladı

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, bordo mavili ekibin teknik direktör arayışları ve transfer çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı.

25.05.2018-13:20 - (Son Güncelleme: 25.05.2018-13:16) Trabzonspor’un Hocası Ne Zaman Belli Oluyor? Özkan Sümer Açıkladı

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, Rıza Çalımbay’dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için çalışmalarının devam ettiğini ve 2 gün içerisinde yeni teknik direktörle anlaşma sağlayacaklarını belirtti.

Özkan Sümer, " Yeni hocamız 2 gün içerisinde takıma dahil olacak ve bu isim yerli bir teknik adam olacak. Kulübümüz, transfer çalışmalarına da başladı. Teknik direktörün de resmi olarak takıma katılmasının ardından transfer çalışmaları da hız kazanacak. Şu anda görüştüğümüz isimler var fakat henüz net bir durum yok. Yurt içi ve yurt dışından oyuncu takibimizi devam ettiriyoruz" ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor'un teknik adam arayışında adı geçen Fatih Tekke, bordo-mavili takımın en güçlü hoca adayı olarak ön plana çıkıyor. Yardımcı antrenörlük görevine Hüseyin Çimşir’i getiren Karadeniz temsilcisi, teknik ekibin oluşmasının ardından iç ve dış transferleri kamp dönemine kadar yetiştirmek ve lige hazır bir durumda girmek istiyor. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal