Trabzonspor'un Hedefi Avrupa Kupaları Katılmak

Bugün deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak olar Trabzonspor'un hedefi maçtan galibiyetle ayrılıp ligi Avrupa kupalarına katılacak bir noktada bitirmek.

16.03.2019-11:15 - (Son Güncelleme: 16.03.2019-11:00) Trabzonspor'un Hedefi Avrupa Kupaları Katılmak

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de bugün deplasmanda BB Erzurumspor ile mücadele edecek. Bordo-mavililer, deplasmandan galibiyetle ayrılıp ve sezonu Avrupa kupasına katılabilecek bir noktada bitirmeyi hedefliyor.

Trabzonspor'da sakatlıkları devam eden Abdülkadir Ömür, Onazi, Pereira ve Kamil karşılaşmada forma giyemezken, kart cezalısı olan Yusuf Yazıcı'da maça çıkamayacak isimler arasında yer alıyor.

Bu oyuncuların yokluğunda kadrosunda küçük değişiklikler yapan Teknik direktör Ünal Karaman, stoper Hüseyin Türkmeni savunmanın sağında görevlendirecek. Toure ile Hosseini'yi ise stoperde birlikte oynatacak olan 52 yaşındaki çalıştırıcı cezalı durumda bulunan Yusuf'un yerine oynatacağı isim konusunda karar vermiş değil. Bordo-mavili teknik adam, bu bölge için Amiri ile Olcay Şahan arasındaki karırını maç saati verecek.

'HEDEFE ULUŞACAĞIZ'

Teknik direktör Ünal Karaman, Erzurumspor deplasmanından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi. 52 yaşındaki hoca, 'Hedefimiz ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde noktalamak ve Avrupa kupalarına kesinlikle katılmak. Erzurumspor deplasmanında da bu anlayışla hedeflerimiz için oynayacağız. Bugüne kadar eksiklerimizin olmasının arkasına hiç sığınmadık. Bundan sonra da sığınmayız. Sahada olan arkadaşlarım bu formanın ağırlığının bilincinde olarak en iyisini yapmak adına gereken özveriyi gösterecektir' dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal