Trabzonspor’un Golcüleri Geçen Sezonu Yakaladı!

Spor Toto Süper Lig'de 8 haftada geride kalırken, Trabzonspor'un forvetleri, toplam gol sayısında geçen sezonki başarıyı yakaladı.

11.10.2018-15:44 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-15:40) Trabzonspor’un Golcüleri Geçen Sezonu Yakaladı!

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon ve bu sezon ilk 8 haftada 17 gol bulurken, forvet oyuncuları iki dönemde de rakip ağları 10 kez sarstı.

Geçtiğimiz sezonun ilk 8 haftasında Burak Yılmaz 7, Hugo Rodallega da 3 kez gol sevinci yaşarken, bu sezon Rodallega 5, Burak Yılmaz 4, Caleb Ekuban ise 1 gol kaydetti.

Geçtiğimiz Sezon En Çok Katkı Burak Yılmaz’dan Geldi

Geride kalan sezonda Çin'in Beijing Guoan ekibinden Trabzonspor'a yeniden transfer olan Burak Yılmaz, ilk 8 haftada attığı 7 golle takımına en çok katkı sağlayan oyuncu oldu.

İlk 8 haftada 557 dakika süre alan Burak Yılmaz, Atiker Konyaspor, Medipol Başakşehir ve Aytemiz Alanyaspor karşılaşmalarında 2'şer, Fenerbahçe müsabakasında da 1 gol kaydetti.  

Kolombiyalı forvet Hugo Rodallega ise ilk 8 haftalık süreçte biri 90 dakika olmak üzere 6 lig karşılaşmasında 157 dakika forma giydi. Rodallega, Göztepe, Gençlerbirliği ve Beşiktaş karşılaşmalarında 1'er kez ağları sarstı.

Bu Sezon En Fazla Gol Rodallega’dan

Trabzonspor'da 2018-2019 sezonunda ise Burak Yılmaz'ın sakatlığında gol yükünü çeken Hugo Rodallega, ilk 8 haftada en skorer isim oldu.

Geride kalan sezonda Spor Toto Süper Lig'de 23 maçta forma giymesine rağmen fazla süre bulamayan Kolombiyalı forvet, 513 dakika sahada kalıp sezonu 5 golle bitirmişti. Tecrübeli oyuncu, bu sezon ise ilk 8 haftada aynı rakama ulaşmaya başardı.

Bu sezon 7'si ilk 11'de olmak üzere 8 karşılaşmada 623 dakika forma giyen Rodallega, Demir Grup Sivasspor ve Kasımpaşa müsabakalarında 2'şer, MKE Ankaragücü maçında da 1 gol attı.

Burak Yılmaz ise sakatlığından dolayı bu sezon ilk 8 haftada 296 dakika süre aldı ve 4 gol kaydetti. Deneyimli santrfor, Göztepe ve Akhisarspor karşılaşmalarında 1'er, Kasımpaşa maçında da 2 kez gol sevinci yaşadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal