Trabzonspor'un Genç Yeteneği Serkan Asan

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesinde zirveye yakın olan Trabzonspor'da, genç oyuncuların performansı da bordo mavili ekibin yüzünü güldürüyor. Karadeniz takımının Türk futboluna gösterdiği son yıldız adayı ise Serkan Asan oldu.

20.01.2020-16:10 - (Son Güncelleme: 20.01.2020-16:09) Trabzonspor'un Genç Yeteneği Serkan Asan
Bu sezon Trabzonspor ile 3 UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında 270 dakika, 3 Ziraat Türkiye Kupası maçında 184 dakika, 3 Süper Lig müsabakasında ise 123 dakika top koşturan genç sağ bek, Antalya hazırlık kampındaki performansıyla beraber teknik adam Hüseyin Çimşir'in de ekipte görev şans verdiği futbolcular arasında yer aldı.

20 yaşındaki Serkan Asan, özellikle sağ bekte Joao Pereira'nın yokluğunu doldururken, sağ açıkta ise hem Abdülkadir Ömür hem de Yusuf Sarı'nın sakatlık yaşaması sebebiyle sorun yaşayan Trabzonspor'da performansıyla teknik heyeti mutlu etti. Ter döktüğü sürelerde tempolu oyunu, forvete verdiği katkıyla göz önüne çıkan genç yıldızın ligin 2. devresinde ve özellikle önümüzdeki sezonla beraber ekibin vazgeçilmezleri arasında bulunması ön görülüyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal