Trabzonspor'lu Burak Yılmaz Gelecek Sezon Başakşehir Forması Giyecek

Önümüzdeki sezon Trabzonspor'dan ayrılacağı iddia edilen Burak Yılmaz'ın yeni adresi belli oldu gibi. Burak'ın Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edilmişti ama yeni gelen bilgilere göre yıldız oyuncunun yeni adresi Başakşehir olacak.

09.05.2018-21:44 - (Son Güncelleme: 09.05.2018-21:38) Trabzonspor'lu Burak Yılmaz Gelecek Sezon Başakşehir Forması Giyecek

Sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan Burak Yılmaz'ın, Medipol Başakşehir ile anlaştığı iddia edildi.

Sezon sonu Trabzonspor'dan ayrılması konuşulan Burak Yılmaz'ın Medipol Başakşehir takımı ile anlaştığı öne sürüldü. A Spor'da yorumcu Erol Kaynar, Burak Yılmaz'ın bir sonraki takımının Medipol Başakşehir olduğunu duyurdu.

"BİREBİR DUYDUĞUM BİR HABER"

Kaynar canlı yayında, "Birebir duyduğum bir haber. Ben birebir duymadan bunu magazin haberi olarak açıklamam." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transfer olacağı yönünde iddialar vardı.

SEZONU KAPATTI

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Burak Yılmaz'ın sezonu kapattığını duyurdu. Yıldız oyuncunu kasıklarındaki ağrının oynamasına engel olduğunu söyleyen Şahin, "Burak, Almanya'ya gitti, Berlin'de ameliyat olacak. Kalan iki haftada takımda yer alamayacak" dedi. Şahin, diğer yandan eksik futbolcuların fazla olmasına rağmen ligde kalan Avrupa amacı için son iki karşılaşmayı kazanmak için mücadele edeceklerini belirtti. Trabzonspor'da Okay, Hubocan ve Kucka cezalı Onur, Castillo, Kamil, Uğur de sakat. Son olarak Rodellega da sakatlar listesine dahil oldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal