Trabzonsporlu Abdülkadir Parmak'tan Şampiyonluk Sözleri!

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Abdulkadir Parmak, "Şampiyonluk beklentisi üzerimde bir baskı oluşturmuyor dedi. İşte detaylar..

10.09.2019-13:36 - (Son Güncelleme: 10.09.2019-13:33)

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Abdulkadir Parmak, "Şampiyonluk beklentisi üzerimde bir baskı oluşturmuyor. Takım olarak iyi futbol oynamaya çalışıyoruz. İşler böyle devam ederse şampiyonluk neden olmasın." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un yükselen yeteneklerinden olan Abdülkadir Parmak iddialı bir şekilde şampiyonluk yorumunda bulundu. Takımın şu anki durumundan memnun olduğunu ve daha iyi duruma geleceklerini ifade eden genç oyuncu sözlerine devam etti.

YUSUF VE ABDÜLKADİR 20 YILDA BİR GELİR

"Kulübümüzün geleceği adına çok önemli genç oyunculara sahibiz. Hepsinin çok çalışması gerekiyor. Ancak ortada şöyle bir durum var. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür seviyeyi çok önemli bir noktaya çıkardı. Şimdi altyapıdan çıkan oyuncuları herkes onlarla kıyaslıyor. İnşallah onlar gibi olurlar ama bu kolay değil. Yusuf ve Abdülkadir gibi oyuncular 10 yılda, hatta 20 yılda bir gelir."

TRABZONSPOR'DAN HEMEN AYRILMAM

"Şimdi bu forma altında büyük başarılar yaşamak istiyorum. Bu başarıları elde ettikten sonra da Avrupa'ya gitmeyi düşünüyorum elbette. Zaten bu formaya geç kavuştum, çabuk ayrılamam." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal