Trabzonspor’dan Senegalli Stopere Kanca!

Yeni sezonda kadrosuna en az 2 stoper katmayı planlayan Trabzonspor, bu bölge için belirlediği adaylar için temasa geçti.

07.07.2018-11:21 - (Son Güncelleme: 07.07.2018-11:20) Trabzonspor’dan Senegalli Stopere Kanca!

Bordo mavili ekipte teknik direktör Ünal Karaman’ın defansın ortasına en az 2 stoper istemesinin ardından harekete geçen yönetim, Sunderland ile yollarını ayırmaya hazırlanan Papy Djilobodji için devreye girdi. Senegalli savunmacının yüksek bonservisi nedeniyle kiralama formülünü devreye sokan bordo mavililer İngiliz ekibiyle görüşmelerini olumlu bir şekilde sürdürüyor.

Sezon sonunda Jan Durica, Tomas Hubocan ve Uğur Demirok ile yollarını ayıran Trabzonspor, savunmanın merkezine en az 2 oyuncu katmayı hedefliyor. Bu doğrultuda arayışlarına devam eden Fırtına’nın gündemindeki ilk adayın Papy Djilobodji olduğu kaydedildi.

Geçtiğimiz sezonu Fransa Ligue 1 takımlarından Dijon’da geçiren ve bonservisi İngiliz ekibi Sunderland’de olan Senegalli yıldız için menajeriyle temasa geçen bordo mavili idareciler, ilk görüşmeden olumlu cevap aldı. 29 yaşındaki savunmacının geçtiğimiz sezon Championship’ten düşen ve yeni sezonda İngiltere 2. Ligi’nde mücadele edecek Sunderland’de forma giymek istemediği öğrenilirken, Türkiye’de oynamaya sıcak baktığı bildirildi.

Fanatik

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal