Trabzonspor’dan Flaş Mustafa Kapı Hamlesi!

Trabzonspor, Galatasaray'dan giden genç futbolcu Mustafa Kapı'yı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Bordo- mavililer, Galatasaray’da kadro dışı bırakılan genç oyuncu için menajeriyle iletişime geçildi.

18.04.2020-14:59 - (Son Güncelleme: 18.04.2020-14:56) Trabzonspor’dan Flaş Mustafa Kapı Hamlesi!

2018 yılında başkanlık makamına Ahmet Ağaoğlu geldikten sonra ‘öze dönüş’ planını tam anlamıyla uygulamaya koyan Trabzonspor, yeni dönemde de bu stratejisiyle devam edecek. Bordo- mavili yönetim, yalnızca kulübün evlatlarına değer vermiyor, potansiyeli yüksek öteki yerli yıldız adaylarını da kulübe kazandırmayı amaçlıyor. Bu oyunculardan biri de Mustafa Kapı. 16 yaşında ilk lig karşılaşmasına çıkan ve Galatasaray tarihinin sahaya çıkan en genç oyuncusu olan Mustafa, geçen aylarda ise kadro bırakılmıştı. Sezon bitiminde sözleşmesi sona erecek olan ve yeni kontrat tekliflerine olumsuz yanıt veren 17 yaşındaki yıldız adayı için özellikle İspanyol takımları peşinde.

YETİŞTİRME ÜCRETİ 360 BİN EURO!

Trabzonspor’un yetkilileri de Mustafa Kapı hakkında nabız yoklaması yaptı. Genç futbolcunun menajeriyle iletişime geçilirken, futbolcunun gelecek hedefleri soruldu. Nasıl bir yol haritası çizilebileceği konuşuldu. Eğer Bordo- mavililer, genç oyuncu Mustafa Kapı’yı ikna ederse, Galatasaray’a yalnızca 360 bin Euro (2 milyon 710 bin TL) yetiştirme ücreti verecek. Merkez orta alanda hücuma yönelik görev yapan Mustafa Kapı, Milli Takım’ın bütün yaş kategorilerinde yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal