Trabzonspor’dan Fenerbahçe’ye Transfer Çalımı

Trabzonspor hücum hattını, birçok pozisyonda forma giyebilen ve Fenerbahçe’nin listesinde yer alan Stiven Mendoza ile takviye etmeyi planlıyor.

08.08.2020-10:16 - (Son Güncelleme: 08.08.2020-10:37) Trabzonspor’dan Fenerbahçe’ye Transfer Çalımı

Trabzonspor, deneyimli futbolcu için kısa süre içinde takımı Amiens ile masaya oturulacak. Asıl pozisyonu sol kanat olan 28 yaşındaki oyuncunun, ayrıca sağ kanatta, 10 numarada, şans verildiğinde en uçta da forma giyebiliyor. Karadeniz ekibi, Fransız takımıyla iletişime geçecek, uygun bir fiyatta anlaşılırsa futbolcuyu renklerine bağlayacak. Bu sırada Le10sports sitesi aynı oyuncu ile Fenerbahçe'nin de ilgilendiğini iddia etti. Amiens ile 2021 yılına kadar sözleşmesi olan Mendoza için 3 milyon euroluk bir bonservis ücreti isteniyor. Bu ücrette indirim isteniyor.

SOL AYAĞINI ETKİLİ KULLANIYOR

Trabzonspor’un transfer etmek istediği Mendoza sol ayağını çok etkili kullanıyor. Uzun mesafelerden sert şutlar atan 28 yaşındaki Stiven, çabukluğuyla kolay faul alıyor.

5 GOLLÜK PERFORMANS GÖSTERDİ

Stiven Mendoza geçtiğimiz sezon Fransa Ligi'nde 15 maça çıktı. 5 kez ağları sarsarken, asist yapamadı. 2 defa da sarı kartla gördü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal