Trabzonspor’dan Çok Sert Açıklama: Türkiye'ye Tiyatro İzlettiler

Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Medipol Başakşehir’le oynanan ve 4-2 kaybedilen karşılaşma hakkında açıklamalarda bulundu. Şahin, müsabakada hakem tarafından 11 yanlış kararın verildiğini, emeklerinin çalındığını ve Türkiye'ye tiyatro izlettirildiği yönünde görüş belirtti.

21.01.2019-15:17 - (Son Güncelleme: 21.01.2019-15:18) Trabzonspor’dan Çok Sert Açıklama: Türkiye'ye Tiyatro İzlettiler

Trabzonspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Şahin, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Medical Park Stadı’nda karşılaştıkları ve 4-2 yenildikleri Medipol Başakşehir maçında emeklerinin çalındığını iddia etti.

Futbola adil bir yönetim anlayışı gelmediği müddetçe başka takımların da aynı kaderi yaşayacağına vurgu yapan Şahin, "Aynı hakem Beşiktaş müsabakasında 7 yanlı ve yanlış karar veriyor. Bunun yanı sıra 7 dakika uzatma veriyor. Bu süreye iki yanlış karar sığdırarak iki puanımızı gasp ediyor. Bunu herkes görüyor. Herhalde yaptıklarından memnun olacaklar ki bu defa Başakşehir maçına atanıyor. Bu karşılaşmada da 11 yanlı ve yanlış kararı söz konusu. Pazar akşamı emeklerimiz çalındı. Türkiye'ye tiyatro izlettiler. Süreci ısrarla takip edeceğiz. Bakacağız hem maçın hakemi hem de VAR'ın başındaki Fırat Aydınus'un düdükleri 'gümüş'ten mi, yoksa 'demir'den mi?" şeklinde konuştu.

Trabzonspor’un duruşunu bozmadan hedefine odaklanacağını kaydeden Şahin, şu ifadelere yer verdi:

"Bu arkadaşımızın ve VAR sisteminin başında bulunan Fırat Aydınus'un zihinleri maçı yönetmek ile ligi yönetmek arasında sıkışıp kalmış. Müsabaka başladığı anda, ligi yönetmek ve sıralamaya etki etmek için sahaya çıktıklarını sadece biz değil, tüm Türkiye çok net bir şekilde gördü. Bir ligin kaderiyle oynadılar. Pazar akşamı bir tiyatro sahneye koydular ve bunu koskoca ülkeye izlettiler. Bunun sorumlusu ilk başta Türkiye Futbol Federasyonudur. Sonrasında Merkez Hakem Kuruludur. Devamında Halil Umut Meler ve Fırat Aydınus'tur. Galip gelirsek puan farkı kapanacak, beraberlik halinde ligde yarış kızışacak. Birileri bu sonuçları istemiyor mu? Trabzonspor'un her türlü zorluğa rağmen zirve yarışında olması rahatsızlık veriyor herhalde. Biz futbolun sahada oynanıp kazanılan bir oyun olmasından yanayız. Ama müsaade etmediler."

Şahin, karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'in önemli hatalar yaptığını belirtti ve "Bizler gerek başkanımız, gerek yönetim kurulu üyelerimiz, gerek antrenörümüz, gerekse tüm futbolcu kadromuz ile her zaman ve her koşulda iyi niyetimizi muhafaza etmeye çalıştık. Halil Umut Meler sezonun ilk yarısında hakemliğe ilk başlayan birinin bile yapmayacağı hatalarla dolu bir Beşiktaş maçı yönetti. Öyle yönetti ki göz göre göre maçın kaderine etki edecek 7 yanlış kararı var. Buna rağmen Halil Umut Meler bu maça tayin ediliyor. VAR'ın başındaki Fırat Aydınus ile beraber yönettiği maçta 11 yanlış kararıyla birlikte Trabzonspor'un hakkını ve emeğini gasp ediyorlar." yorumunu yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal