Trabzonspor'da Yabancılar Kalıyor

Trabzonspor'da Sörloth'un haricinde Türkiye'den gitmeyi planlayan herhangi bir futbolcunun olmadığı açıklandı.

08.04.2020-17:24 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-17:22) Trabzonspor'da Yabancılar Kalıyor

Özel alınan izinle Trabzon'dan giden ve Norveç'li yetkililerin yolladığı özel uçakla ülkesine geri dönen Alexander Sörloth'un sonrasında gözler takımda bulunan öteki yabancı oyuculara çevrilmişti.

İlk bilgilere göre Türkiye'den gitmeyi planlayan herhangi bir oyuncu olmadığı ifade edildi.

YETKİLİLER BİLGİLENDİRME YAPIYOR

Yaşanan bu olayın en büyük nedenlerinden biri de Trabzonspor Yönetimi ile teknik ekibin sürekli futbolcularla görüşüp bilgi vermesi ve Türkiye'nin dünyanın diğer ülkelerine göre yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınından daha az etkilenmesi olduğu belirtiliyor.

Trabzonspor Sörloth’un ülkesine dönmesini şu şekilde açıklamıştı:

"Futbol A takımımıza 2 Mayıs 2020 tarihine kadar izin verilmiştir. Oyuncularımızdan Alexander Sörloth Norveç Hükümeti tarafından gönderilen özel uçakla ve Erce Kardeşler Trabzon Valiliği tarafından verilen şehirler arası seyahat belgesiyle Trabzon'dan ayrılmış bulunmaktadır.

Oyuncularımız, 15-20 Nisan tarihleri arasında Trabzon'a dönerek, 14 günlük karantina sürecini evlerinde tamamlayacaklardır. Tüm futbolcularımız 2 Mayıs Cuma gününe kadar izinli olup çalışmalarını teknik heyetimiz tarafından kendilerine verilen program dahilinde bulundukları yerlerde sürdüreceklerdir.

Futbol A takımımızın 2 Mayıs 2020 günü 15.00'te Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanarak hazırlıklarına başlaması planlanmaktadır."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal