Trabzonspor’da Yabancı Fırtınası!

Spor Toto Süper Lig'de 8 hafta geride kalırken, Trabzonspor'un attığı 17 golün 12'si yabancı futbolculardan geldi.

09.10.2018-17:50 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-17:48) Trabzonspor’da Yabancı Fırtınası!

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 2 karşılaşmadan galip ayrılan Trabzonspor, her geçen karşılaşmada zirveye daha da yaklaşıyor. Bordo mavili ekipte, geçmiş yılların aksine yabancı futbolcuların takıma olan katkısı da dikkat çekiyor.

Takım Kadrosunda 13 Yabancı Futbolcu

Karadeniz temsilcisinin mevcut kadrosunda yer alan ve bu sezon başında transfer ettiği futbolcularla birlikte kadrosunda 13 yabancı isim forma giyiyor. Bordo mavili ekip, kadrosunda yer alan Esteban, Sosa, Kucka, Novak, Pereira, Hugo Rodallega ve Onazi gibi isimlerin dışında yaz transfer döneminde Nwakaeme, Caleb Ekuban, Luis Ibanez, Majid Hosseini, Vahid Amiri, Zargo Toure’yi kattı.

Bu futbolcuların 8'ine direkt ilk 11'de şans veren bordo mavili takım, önceki sezonların aksine bu yıl elindeki yabancı oyunculardan en iyi verimi alan kulüpler arasında ilk sırayı çekiyor. Teknik Direktör Ünal Karaman, kaleci Esteban dışında kadroda yer alan tüm yabancı futbolculara forma şansı verdi.

Yabancı Oyunculardan 12 Gol

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig’de 8 hafta sonunda elde ettiği 13 puanda yabancı futbolcularının katkısı söz konusu. Karadeniz ekibinin aldığı 4 galibiyet ve 1 beraberlikte yabancı oyuncular, attıkları gollerle takıma önemli katkıda bulundu. Trabzonspor’un yabancı oyuncularının, bordo mavili ekibin ligde şimdiye dek kaydettiği 17 golün 12'sinde imzası bulunuyor.

Karadeniz ekibinde Rodallega 5, Novak 2, Nwakaeme 2, Sosa 1, Onazi 1 ve Ekuban da 1 gollük katkıda bulundu. Bordo mavili ekipte diğer golleri atan yerli oyuncular ise Burak Yılmaz ve Olcay Şahan olurken, Burak’ın 4, Olcay’ın da 1 golü bulunuyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal