Trabzonspor'da Uğurcan'ın Geleceği Merak Ediliyor!

Trabzonspor'un yıldızı Uğurcan Çakır, Avrupa futbol camiasının takip edilen file bekçileri arasında sayılıyor. Büyük potansiyel olarak yer alan genç oyuncunun geleceği merak konusu oldu.

24.04.2020-14:05 - (Son Güncelleme: 24.04.2020-14:03) Trabzonspor'da Uğurcan'ın Geleceği Merak Ediliyor!

Trabzonspor'un genç file bekçisi Uğurcan Çakır, Avrupa takımlarının da radarına girdi. Bu sezon önemli bir çıkış gösteren 24 yaşındaki genç eldiven, Avrupa'daki birçok scoutun listesinde yer alıyor.

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) sonrası futbolda yaşanan mali krizler de takımları farklı arayışlara itecek. Bu sebeple İngiltere öncelik olmakla birlikte Avrupa'daki birçok takımın Uğurcan gibi potansiyellere yönelmesi bekleniyor.

Hem ekonomik yönden hem de yetenek açısından önemli bir isim olarak görülen genç file bekçisinin kariyerinin parlak olduğu açıklandı. Ayrıca yaşının artık 24 olmasıyla da Avrupa futbolunda yer alma zamanının geldiği belirtildi. Bu sezon da birçok defa bizzat gelip tribünden takip edilen genç kaleci için transfer sezonunun açılmasıyla birlikte girişimlerin olması tahmin ediliyor.

Trabzonspor'la 2024 senesine kadar kontratı olan Uğurcan Çakır'ın takımına da önemli miktarda bonservis kazandıracağı öne sürülüyor. Uğurcan bu sezon ligde 25 karşılaşma olmakla birlikte toplamda 33 resmi müsabakada sahada görev yaptı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal