Trabzonspor'da Trondsen'in Çapraz Bağları Koptu! 6 Ay Yok

Trabzonspor'un yeni transferinden Anders Trondsen'in ön çapraz bağları koptu. Norveçli futbolcunun, yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

10.09.2020-15:12 - (Son Güncelleme: 10.09.2020-15:37) Trabzonspor'da Trondsen'in Çapraz Bağları Koptu! 6 Ay Yok

Trabzonspor'un yeni yıldızlarından Anders Trondsen'in ön çapraz bağları koptu. Norveçli oyuncunun, yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı ortaya çıktı.

Trabzonspor cephesinden paylaşılan açıklama ise şu şekilde:

"Dün sabah yapılan antrenmanda dizi dönen futbolcumuzun bugün yapılan muayene ve çekilen MR neticesinde sağ diz ön çapraz bağında yırtık tespit edilmiştir. Ameliyatı planlanan futbolcumuzun yaklaşık 6 ay süreyle sahalardan uzak kalması öngörülmektedir."

SÖRLOTH 'TRONDSEN’İN YETENEKLERİNİ HERKES GÖRECEK' DEMİŞTİ

Yeni transfer Anders Trondsen ile ilgili daha önce açıklamalar yapan Sörloth, 'Anders Trondsen için burada kendi ülkesinden birinin olması, kendisinden önce Trabzon’da yaşamış ve Trabzonspor’da bulunmuş birinin olması onun işlerini kolaylaştıracaktır. Bunu başarabilecek güçte bir isim. Tabii ki hem benim için hem de Anders için bir arkadaşının Trabzon’da olması çok büyük bir şans. Taraftarlarımız Anders oynamaya başladığında nasıl bir futbol karakteri olduğunu hızlıca öğrenecek. Defansta çok iyi işler yapabilen bir oyuncu. Özellikle sol ayağını çok iyi kullanabilen bir oyuncu. Onun adına işleri daha da zorlaştırmamak için kendisinden çok bahsetmek istemiyorum ama sahada kendini gösterecektir. Oynadığı zaman hangi kalitede, hangi özelliklere sahip olduğu tüm taraftarımız görecek' ifadelerini kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal